2010-11 : 6η : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 0-2

6η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 0-2

17 Οκτωβρίου 2010

Scorers: 39' Κονσεϊσάο, 41' Φέλιξ

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ (73' Βελάσκο), Σίμιτς, Γκέρεμι (46' Αμπουχατζίρα), Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Πούρι (46' Κανόμπιο)

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος (60' Φυτανίδης), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Κρις, Αράς (72' Φορτούνης), Καρέρα, Ρομπέρτο (89' Σκόνδρας), Ροζέιρο

Διαιτητής: Μ.Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος: Σταύρος Μάνταλος

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2352

Για πρώτη φορά ο Αστέρας κατάφερε να νικήσει την ΑΕΛ, καθώς στα έξι προηγούμενα ματς είχε από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατάφεραν και μπλόκαραν την ΑΕΛ στη μεσαία γραμμή και δεν την επέτρεψαν να επιβάλει το ρυθμό της.
Οι γηπεδούχοι μετά το χαμένο πέναλτι του Μετίν στο 13’, αποδιοργανώθηκαν και δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των «βυσσινί» και βγαίνοντας στην κόντρα κατάφεραν να προηγηθούν στο 38’ με τον Κρις, ενώ τρία λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ροτζέριο «παγώνοντας» το «Αλκαζάρ».
Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα προσπάθησε απεγνωσμένα και τις περισσότερες φορές ανορθόδοξα να φθάσει κοντά στο γκολ. Όμως η καλή οργάνωση του Αστέρα στη μεσαία γραμμή, καθώς και η αποτελεσματικότητα της άμυνας του, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν αισθητά και μοιραία γνώρισαν την ήττα, πρώτη φετινή στην έδρα τους.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ παρέμειναν έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, αποδοκιμάζοντας με συνθήματα τον Γιάννη Παπακώστα και τους παίκτες. Το αποτέλεσμα ήταν οι ποδοσφαιριστές να μείνουν κλεισμένοι στα αποδυτήρια, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με τους αγανακτισμένους οπαδούς. Επεισόδια δεν υπήρξαν σε καμία περίπτωση, όμως η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη. Όταν ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί, τότε και οι παίκτες βγήκαν από τα αποδυτήρια.


Δηλώσεις

Παπακώστας: 
«Αυτή τη στιγμή είμαι τόσο στενοχωρημένος που σκέφτομαι χίλια δύο πράγματα. Η εμφάνιση ήταν ένα απρόβλεπτο γεγονός και ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ. Όταν κερδίζαμε ήμουν Θεός και τώρα είμαι και εγώ δεν ξέρω τι. Πρέπει να δούμε τι φταίει και παρουσιάσαμε αυτήν την εικόνα. Στατιστικά δεν πετυχαίνει πάντα η αλλαγή προπονητή, όμως μακάρι να είναι αυτή η λύση και να γίνει εύκολα. Γιατί να μην πούμε ότι όπως ήξερα πέρσι να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση την ομάδα γιατί να μη μπορώ και τώρα. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη δίκαιη νίκη του. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά από την αρχή. Είχαμε πολλή πίεση, άγχος και κάναμε λάθη. Μας δόθηκε η ευκαιρία στο πέναλτι, όμως με το που χάσαμε το πέναλτι, μας κόπηκαν τα γόνατα. Θα έχω μια κουβέντα αναλυτική με τον πρόεδρο. Συγγνώμη στον κόσμο, τον απογοητεύσαμε πλήρως. Το θέμα είναι πως μπορείς να ξεφύγεις από την κάκιστη σημερινή εικόνα. Θα έχω μια κουβέντα αναλυτική με τον πρόεδρο».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων