2010-11 : 7η : Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 1-1

7η αγωνιστική : Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 1-1

23 Οκτωβρίου 2010

Scorers: 21' Μόνχε - 80' Μετίν

Ολυμπιακός Βόλου (Σ. Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ουμπίντες, Ψυχογιός, Σανκαρέ, Ρόκας, Ζαραδούκας (83' Καπετάνος), Αλβάρεζ, Μόνχε, Μπρέσκα (66' Πλιάγκας), Ντολεζάι, Μαρτίν (76' Σολάκης). 

ΑΕΛ (Γ. Παπακώστας): Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κατσιαρός (46' Μετίν), Βελάσκο, Ρομέου, Πούρι (46' Γκέρεμι), Βενετίδης, Κουζάν, Κανόμπιο (74' Αμπουχατζίρα), Σίμιτς

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Επόπτες: Δαμιανός Ευθυμιάδης, Αντώνιος Καρατζίκας
4ος: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Εισιτήρια: 11.097

Το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και να φτάνουν δίκαια στο γκολ, και την ομάδα του Γιάννη Παπακώστα να παίρνει αυτή τα ηνία την τελευταία μισή ώρα του αγώνα, και πέρα από το γκολ του Μετίν να "φωνάζει" για ένα ακυρωθέν γκολ του ίδιου παίκτη στο 85'.
Η ΑΕΛ εξακολουθεί να αγνοεί το "τρίποντο" από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ωστόσο μπορεί να παίρνει... θάρρος από το γεγονός ότι πήρε τον πρώτο της βαθμό και πέτυχε το πρώτο της γκολ φέτος μακριά από το "Αλκαζάρ".

Η απαγόρευση μετακινήσεων φιλάθλων, αποτέλεσε αιτία ξεσπάσματος για τους υποστηρικτές της ΑΕΛ και για μια ακόμη φορά η Ελλάδα έστω και για λίγες ώρες "κόπηκε" σιδηροδρομικώς στα δύο, ώς ένδειξη διαμαρτυρίας. 







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων