2010-11 : 8η : ΑΕΛ - Ξάνθη 3-0

8η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ξάνθη 3-0

30 Οκτωβρίου 2010

Scorers: 19' (πεν.), 54' Κανόμπιο, 27' Ιγκλέσιας 

ΑΕΛ (Γ. Παπακώστας): Αμπάρης, Βελάσκο (12' Ταλ), Βενετίδης (58' Κατσιαρός), Ταυλαρίδης, Νταμπίζας, Κανόμπιο, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Σίμιτς, Κουζέν, Αμπουχατζίρα (46' Μετίν)

Ξάνθη (Γ. Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Στιούαρτ, Γκλέισον, Βάλλας, Αντεφέμι, Πόι, Βασιλακάκης (52' Μπούγκα), Φλίσκας (18' Κωστούλας), Κατόνγκο (68' Κιντάνα), Ελιγκτον

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Επόπτες: Πέτρος Τρύφων, Δημήτριος Γούκος
4ος: Βασίλειος Παμπορίδης

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2181

Η ΑΕΛ παρατάχθηκε με εκπλήξεις από τον Γιάννη Παπακώστα, αφού στον πάγκο έμειναν οι Γκέρεμι και Τουμέρ Μετίν. Οι «βυσσινί» δεν μπορούσαν να συμβιβαστούν με άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο τη νίκη. Έτσι πίεσαν και αυτό βγήκε σε καλό, αφού οι Κανόμπιο και Κουζέν ήταν σε μεγάλη μέρα και κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα τους σε μία σπουδαία βαθμολογικά νίκη. 
Με αυτό το «τρίποντο» η Λάρισα ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, την οποία μοιράζονται Πανσερραϊκός, Πανιώνιος και Ξάνθη.

Δηλώσεις

Γιάννης Παπακώστας: 
«Μετά από την ήττα από τον Αστέρα είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια να τα διαχειριστούμε σωστά και να προσπαθήσουμε να βγούμε από το τούνελ. Πιστεύω ότι είδαμε κάποιο φως και πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη».






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων