2013-14 : 26η : ΑΕΛ - Καστοριά 2-1

26η αγωνιστική : ΑΕΛ - Καστοριά 2-1 

27 Απριλίου 2014 

Scorers : 30' Πατινιώτης, 71' Μπουσινάκης - 86' Παπαδόπουλος

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης, Σαββίδης (67’ Μπουσινάκης), Στεφανίδης, Γκούρτσας (81’ Γαρυφαλλόπουλος), Καρακατσάνης (83’ Μπλέντι).

Καστοριά (Ανδρέας Λέτσιος): Σαραφιανός, Σαββαϊδης,Τσόπρας, Σουμελάς, Μπαϊρακτάρης, Κεφαλάς, Λαζαρίδης (85’ Τσαμασλίδης), Σολωμονίδης (81’ Χροιστοφορίδης), Γανόλης (70’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Α.

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Επόπτες: Χρήστος Τσιγγινές (Θεσσαλίας), Βαγγέλης Κόκκαλης (Θεσσαλίας)
4ος: Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Τρεις βαθμούς μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Football League βρίσκεται η ΑΕΛ μετά από το σημερινό 2-1 επί της Καστοριάς στο Αλκαζάρ για την 26η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ΑΕΛ διατήρησε τη διαφορά από τον δεύτερο Οικονόμο στους 10 βαθμούς και πλέον θέλει μια νίκη στα επόμενα τρία ματς για να «σφραγίσει» την πρωτιά.Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα, αφού η ΑΕΛ διατηρούσε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχε καλή κυκλοφορία μπάλας, διάρκεια και ρυθμό, αλλά της έλειψε η ψυχραιμία στην τελική πάσα ή την τελική προσπάθεια. Κι αφού δεν «καθάρισε» εγκαίρως το ματς, στο τέλος αγχώθηκε. Δέχτηκε γκολ με πέναλτι του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου στο 86’ (αντικανονικό μαρκάρισμα του Σιάκκα στον Γεωργιάδη) και καρδιοχτύπησε με την ευκαιρία του Σαββαϊδη στο 90’. Ευτυχώς το 2-1 παρέμεινε κι έτσι δεν πήγε στράφι η πολύ καλή παρουσία της ομάδας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 30’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Πατινιώτη και κατέληξε στα δίχτυα κι έκανε το 2-0 με προβολή του Μπουσινάκη στο 71’ μετά από σέντρα του Αραμπατζή. Ενδιάμεσα έχασε μεγάλες ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ. Ενδεικτικά αναφέρουμε την κεφαλιά του Καρακατσάνη στο 32’, το δοκάρι του Γκούρτσα στο 44’, την φάση με το Νεμπεγλέρα στο 49’ και το σουτ του Στεφανίδη στο 60’ που πέρασε λίγο άουτ. Ευκαιρίες καθαρές, όμως, υπήρξαν και στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με κεφαλιά του Γκούρτσα στο 4’ και σκαστό σουτ του Στεφανίδη στο 6’ που υποχρέωσε τον Σαραφιανό σε εντυπωσιακή επέμβαση. 


Δηλώσεις 

Παναγιώτης Τζαναβάρας: 
«Σήμερα σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, έχοντας παράλληλα και καλό ρυθμό στο παιχνίδι μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Το πρόβλημά μας, θεωρώ, ήταν στο επιθετικό τρίτο. Οι τελικές πάσες και ότι θα έπρεπε να είχαμε ασφαλίσει νωρίς το παιχνίδι. Γενικά αρχίζω να βλέπω την ομάδα να παίζει έτσι όπως θέλω. Με καλή κυκλοφορία, με πρέσινγκ και με επιθέσεις από τα πλάγια και από τον άξονα. Ακόμη είναι η αρχή, όμως. Στο τέλος πάλι καρδιοχτυπήσαμε από ένα ατομικό λάθος και παραλίγο να μας κάνει ζημιά η Καστοριά από το πουθενά. Το πρόβλημά μας είναι εκεί. Θα πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια νωρίτερα. Γιατί νομίζω ότι φτάναμε καλά στην περιοχή της Καστοριάς, αλλά εκεί είτε από βιασύνη, είτε από κακές τελικές πάσες δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Το τελικό σκορ σίγουρα μας αδικεί. Θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Η Καστοριά έπαιζε για την ισοπαλία. Εμείς είχαμε καλή ισορροπία στο παιχνίδι μας και πάλι από ένα στημένο στο τέλος αγχωθήκαμε λίγο. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και από την προσπάθειά τους, Τα ατομικά λάθη, δυστυχώς, είναι μέσα στο πρόγραμμά μας, όπως φαίνεται και προσπαθούμε όσο μπορούμε να τα δουλέψουμε. Έστω και σε λεπτομέρειες μικρές για να μπορούμε να τα αποφεύγουμε. Διατηρήσαμε τη διαφορά των 10 βαθμών και είμαστε οκ».






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων