2015-16 : 15η : ΑΕΛ - Ζάκυνθος 2-0

15η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ζάκυνθος 2-0 

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Scorers : 1' Ουρτάδο , 45' Μπόγιοβιτς 

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Μπανούσης, Μπουντόπουλος (67'Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (75'Κρητικός), Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς (62'Λαμπρόπουλος)

Ζάκυνθος (Νόλης): Πολίτης, Γραικός, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Ναζίμ Ορφανίδης (75'Αναστασιάδης), Ζαϊρί, Κρολ, Μεντιούρ (72'Καρδάρης), Ζέλιος (55'Λέκκας)

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Τζιλίρης (Πειραιά), Γιαννίκος (Πειραιά)
4ος: Φωτιάς (Πέλλας)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 3.245

Η ΑΕΛ έδειξε τις διαθέσεις τις από τα αποδυτήρια, σημειώνοντας γκολ στο 1:02! Ο Μπουντόπουλος από αριστερά έκανε μια «γλυκιά» σέντρα στον Μπόγιοβιτς. Ο Σέρβος την «έσπασε» ιδανικά στον Πολ Ουρτάδο που με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ στο απέναντι «Γ» της εστίας του Πολίτη, άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί» πριν καλά – καλά οι «Επτανήσιοι» καταλάβουν τι έγινε.Η συνέχεια μέχρι και το ημίωρο της αναμέτρησης είχε ένα σκηνικό με την ΑΕΛ να πιέζει διαρκώς με αρκετά όμως λάθη στην τελική μεταβίβαση και τον ρέφερι, κ. Τσαμούρη να σφυρίζει διαρκώς και το παραμικρό υπέρ της Ζακύνθου.Η ΑΕΛ χρειαζόταν ένα ακόμη γκολ για να αποβάλλει το άγχος από πάνω της. Και τα κατάφερε. Στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, εκτέλεση κόρνερ του Μπουντόπουλου από τα δεξιά, ο Μίλαν Μπόγιοβιτς στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ίδια. Η ΑΕΛ ξεκίνησε και πάλι με μεγάλη φάση όταν στο 50΄ο Μαρουκάκης ελίχθηκε στη περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.Στη συνέχεια του αγώνα όπως ήταν αναμενόμενο ο ρυθμός έπεσε. Οι «βυσσινί» ήλεγχαν την ροή του ματς, με τους περισσότερους να ασχολούνται με τις τραγικές αποφάσεις του διαιτητή Τσαμούρη που ήταν κατά της ΑΕΛ. Ενώ οι παίκτες του Ράτκο Ντόσντανιτς δεν απειλήθηκαν καθόλου.Αντιθέτως προσπάθησαν να πετύχουν και τρίτο γκολ, όταν στο 74΄ο Μασούρας από τα δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε περιοχή, σούταρε, αλλά ο Πολίτης απομάκρυνε με υπερένταση. Βέβαια, η χαλάρωση που υπέδειξαν οι γηπεδούχοι δεν άρεσε στον κόσμο που αποδοκίμασε σε ένα σημείο.
 



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων