2015-16 : 1η : ΑΕΛ - Λαμία 3-0

1η αγωνιστική : ΑΕΛ - Λαμία 3-0

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Scorers: 18', 42' Μαρουκάκης, 90+ 3' Μπουντόπουλος

Αποβολή: 60'  Ενγκουέμ (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Νικολακάκης, Μονιάκης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο (66΄ Καπός), Μαρουκάκης (71΄ Μπόγιοβιτς), Μπουντόπουλος, Ροβίθης (75΄ Κουτσιανικούλης).

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Ζουλιώτης (81΄ Πίντο), Λεάντρο, Κοτσώνης, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Ενγκουέμ, Τζόκιτς (56΄ Καραλής), Σερτζίνιο, Νεόφυτος, Καραγιάννης (62΄ Τριανταφυλλάκος).

Διαιτητής : Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)
Επόπτες : Κελαζόγλου (Χαλκιδικής), Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος : Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Γήπεδο: AEL FC ARENA
Εισιτήρια - Εισπράξεις : 2.995 - 26.000 ευρώ.

Ιδανικό ξεκίνημα με καλή εμφάνιση για την ΑΕΛ στην πρεμιέρα της Football League ΟΠΑΠ καθώς επιβλήθηκε της Λαμίας με 3-0. Σκόρερ δις ο Ματθαίος Μαρουκάκης στο πρώτο ημίχρονο και το 3ο γκολ από τον Μπουντόπουλο στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από δοκάρι του Κουτσιανικούλη. Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο μιας και προηγήθηκε καταιγίδα κι έβρεχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι βυσσινί έδειξαν την ποιότητά τους, την ομαδικότητα που τους χαρακτηρίζει και την επιμονή τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ο κόσμος επέστρεψε με χαρά στο AEL FC ARENA και ήταν ο 12ος παίχτης της ΑΕΛ με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κι ενέργεια.  

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 18ο λεπτό, όταν ο Μπουντόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή της Λαμίας, ο Ρίζος απέκρουσε, αλλά από κοντά ο Μαρουκάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ της Λαμίας λόγω επιθετικού φάουλ που προηγήθηκε στον τερματοφύλακα Καβουσάκη. Τρία λεπτά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, έγινε το 2-0. Ο Μαρουκάκης, μετά από τρίπλες του Ουρτάδο μέσα στην περιοχή, υποδέχθηκε τη μπάλα και δοκίμασε ένα ωραίο σουτ και νίκησε για δεύτερη φορά τον Ρίζο. Το σκορ θα μπορούσε να έχει γίνει 3-0 από το 54' για την ΑΕΛ, αλλά ο Ουρτάδο αστόχησε από εξαιρετική θέση. Το 3-0 έγινε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κουτσιανικούλης σημάδεψε το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή και στην επαναφορά ο Μπουντόπουλος βρήκε στόχο. Η Λαμία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες αφού στο 60' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ενγκουέμ. Ο Κουτσιανικούλης έκανε ντεμπούτο με τα βυσσινί. Πριν την έναρξη του αγώνα λόγω ενοχλήσεων ο Ναγιάρ αντικαταστάθηκε στην 11άδα από τον Λαμπρόπουλο ενώ στη 18άδα εισήχθη ο Χοτζάλι. 


Η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία διεξήχθη πάνω σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής. Η υγρασία την ώρα του αγώνα ήταν στο 80% και έβρεχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
 


6500 περίπου φίλαθλοι της ΑΕΛ παρακολούθησαν την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα σε ΑΕΛ-Λαμία. Κόπηκαν συνολικά 2.995 εισιτήρια, μαζί με τα διαρκείας, ενώ οι εισπράξεις έφθασαν τα 26.000 ευρώ.


Περίπου 40 φίλοι της Λαμίας βρέθηκαν στις εξέδρες του AEL FC Arena για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Football League με την ΑΕΛ. Η διοίκηση της Λαμίας είχε συμφωνήσει με την αντίστοιχη της ΑΕΛ για να φιλοξενηθούν οι μεμονωμένοι φίλαθλοι της Λαμίας στη Θύρα 13 του AEL FC Arena.
 

Στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία υπήρχαν στις εξέδρες του AEL FC ARENA, δύο πανό για για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΛ, Νίκου Οικονομίδη, το πανό «ΒυσσινόΚιππος» και ακόμα ένα πανό που έγραφε: «Με ένα κασκόλ και μια κιθάρα, η ζωή σου όλη γι’ αυτή την πόλη και την ΑΕΛάρα».
 



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων