2015-16 : 16η : Χανιά - ΑΕΛ 0-0

16η αγωνιστική : Χανιά - ΑΕΛ 0-0 

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Ρίκκα, Μασάδο (79΄Μπριλάκης), Δεινόπαπας, Τσούτσης (75΄Χατζηλιάδης), Γκέσιος, Νάκας (68΄Σάντερσον).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος (58΄ Λαμπρόπουλος), Ουρτάδο, Μπουντόπουλος (77΄Κρητικός), Μπόγιοβιτς, Κουτσιανικούλης (72΄Ροβίθης).

Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Λαμίας (Μεσσηνίας), Σερεμέτης (Μεσσηνίας)
4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων
Εισιτήρια: 427

Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο, όμως το γήπεδο δεν βοηθούσε να κάνει το παιχνίδι της. Η βροχή είχε κάνει «βαρύ» τον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με την αμυντική τακτική των γηπεδούχων, ο ρυθμός έγινε αργός, κάτι που δεν βόλευε τους «βυσσινί». Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν μείνει και πίσω στο σκορ, αφού τα Χανιά σε - έστω και λίγες περιπτώσεις - κατάφεραν να βρεθούν σε πολύ καλή θέση, με τον Γκέσιο - κυρίως - να είναι πολύ άστοχος και να σπαταλά τις ευκαιρίες. Στην επανάληψη, η ΑΕΛ πίεσε πιο πολύ και κατάφερε να... αγχώσει τον Πρίφτη, όμως όχι και να τον «νικήσει». Με μοιραίο τον Κουτσινικούλη, που σε τεράστια ευκαιρία αντί να πλασάρει ή να δώσει πάσα στον Ουρτάδο, έκανε κάτι... ανάμεσα, με τον συμπαίκτη του να μην προλαβαίνει την μπάλα και αυτή να περνάει άουτ. Τρομερή ευκαιρία είχε και ο Βέρτζος, που από κοντά δοκίμασε να σκοράρει, όμως οι αμυντικοί των Κρητικών έσωσαν πάνω στην γραμμή. Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που «χαμογελούν», αφού πήραν έστω και ένα πόντο κόντρα στους πρωτοπόρους. Από την άλλη, η Λάρισα δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, όμως, τουλάχιστον, εξασφάλισε την παραμονή της στην κορυφή, έστω και αν οι διεκδικητές της καταφέρουν να μειώσουν την απόσταση.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων