2015-16 : 25η : Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ 0-1

25η αγωνιστική : Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ 0-1 

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Scorer: 57' Μαρουκάκης 

Αγροτικός Αστέρας (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (81'Νταβίντοφ), Θεοδωρίδης (63'Τοπούζης), Βελλίνης, Μπιτάνγκ (73'Συμελίδης), Διαμαντόπουλος.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Κοντοχρήστος (30'Κουτσιανικούλης), Βαρέλα (84'Βέρτζος), Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης (65'Λαμπρόπουλος).

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Τζάνης (Τρικάλων), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
4ος: Μαρόπουλος (Ημαθίας)

Γήπεδο: Ευόσμου "Δημήτριος Κοντικάκης"
Εισιτήρια: 700  

Με γκολ του Μαρουκάκη στο 57' η ΑΕΛ, νίκησε 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και διατηρείται στην κορυφή της Football League ύστερα από 25 παιχνίδια. Ένταση στο φινάλε της αναμέτρησης.Η ΑΕΛ κατόρθωσε να περάσει νικηφόρα από τον Εύοσμο. Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, με γκολ που σημείωσε ο Ματθαίος Μαρουκάκης στο 57', από εκτέλεση φάουλ του Σεμπαστιάν Ναγιάρ.Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο στη Θεσσαλονίκη. Η ΑΕΛ άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 15', με τον προπονητή της Σάκη Τσιώλη να περνά στο ματς τον Κουτσιανικούλη στο 30, ώστε να δώσει ταχύτητα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Στο 39' χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για το 0-1, όταν ο Μακρυδημήτρης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο της ομάδας του. 
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι "βυσσινί" μπήκαν δυναμικά και πίεσαν τον Αγροτικό για το γκολ. Αυτό επετεύχθη στο 57'. Ο Ναγιάρ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μαρουκάκης έκανε μια εξαιρετική κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα (0-1).Η ομάδα του Ευόσμου προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατέστη εφικτό να βρει δίχτυα. Αξιοσημείωτο ότι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια οι "πράσινοι" έχουν σημειώσει μονάχα ένα γκολ (στη νίκη επί του ΑΟΧ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπία). Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, αποβλήθηκε ο τεχνικός των γηπεδούχων Κώστας Γεωργιάδης, για διαμαρτυρία, και την ομάδα κοούτσαρε ο γενικός αρχηγός Ιεροκλής Στολτίδης.




Στο τέλος του αγώνα επικράτησε ένταση ανάμεσα σε παίκτες του Αγροτικού και τον Ναγιάρ της ΑΕΛ, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα εκτονώθηκαν.


Δηλώσεις
 
Σάκης Τσιώλης:

«Ήταν μια σημαντική και σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Ενδεχομένως ο συνάδελφος θα δικαιούταν να πει κάτι περισσότερο για το τελικό σκορ. Δεν παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά και το γκολ έκρινε το ματς. Έχουμε 9 τελικούς ακόμη. Βλέπουμε παιχνίδι - παιχνίδι, έχουμε ακόμα εννέα τελικούς. Θέλουμε στο τέλος αυτή η μεγάλη ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της θέση, που είναι σίγουρα η Super League και να δώσει χαρά στον κόσμο της».
-Πιστεύετε ότι είναι «διπλό» ανόδου αυτή η νίκη;
«Είναι σπουδαία νίκη, αλλά ακολουθούν κι άλλα εννέα παιχνίδια. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Πρέπει να μείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι, όπως σήμερα, μέχρι το τέλος».



Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς:
«Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς και καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Σ'ένα τέτοιο τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να παίξεις καλή μπάλα, αλλά στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί και τα καταφέραμε. Έχουμε ακόμα εννέα ματς. Αν δείξουμε τόσο πάθος και δύναμη όσο σήμερα, θα καταφέρουμε να ανέβουμε στην Superleague».


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων