2016-17 : 21η : ΑΕΛ - Λεβαδειακός 2-1

21η αγωνιστική : ΑΕΛ - Λεβαδειακός 2-1 

20 Φεβρουαρίου 2017 

Scorers: 22' Αγκάνοβιτς, 71' Ρέντζας - 61' Καλτσάς 

Αποβολές: 62' Ντέλετιτς (2η κίτρινη) - 65' Γιουσούφ (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας (88΄ Γιοβάνοβιτς), Άντονι, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (77΄ Βαρέλα), Ρέγες (54΄ Γκουλουζάντε), Ναζλίδης, Ικάουνιεκς.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (77΄ Μιλιάζες), Μεντί, Ουόν (34΄ Τριποτσέρης), Νιασέ, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Σίλβα (87΄ Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Επόπτες: Αλέξανδρος Γρέβενης, Κυριάκος Μερκενίδης
4ος: Απόστολος Σημαϊάκης

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 1.540

Με υποδειγματικό πλασέ του Αγκάνοβιτς, μετά το γύρισμα του Ρέντζα η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 22 λεπτό. Στο 34ο λεπτό ο Λεβαδειακός πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή, αναγκαστικά καθώς ο Ουόν αισθάνθηκε έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα ο Τριποτσέρης να περάσει στη θέση του. Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο. Ο Λεβαδειακός με τον Καλτσά με σουτ έξω από την περιοχή, αφού η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αβραάμ και άλλαξε πορεία ισοφάρισε προσωρινά στο 61 λεπτό. Στο 62΄ η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ντέλετιτς με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 65΄ο Γιουσούφ είδε την δεύτερή κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για το Λεβαδειακό. Τελικά με κεφαλιά του Ρέντζα στο 71 λεπτό, μετά από εκπληκτική πάσα του Ναζλίδη, η ΑΕΛ πήρε τη νίκη. Στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός πίεσε και έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με τους Μιλιάζες και Βασιλείου.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων