2015-16 : 33η : ΑΕΛ - Χανιά 3-0

33η αγωνιστική : ΑΕΛ - Χανιά 3-0

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Scorers : 36' Βαρέλα, 40' Καπός, 90' Πάτο

ΑΕΛ (Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος (80' Πάτο), Βέρτζος, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Βαρέλα (56' Χοτζάλι), Ροβίθης (56' Λαμπρόπουλος), Καπός, Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης.

Χανιά (Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Χατζηλιάδης, Καρτσάμπας, Διαμαντόπουλος, Τσούτσιας (46' Νύκταρης), Ρίκκα, Μασάντο, Παλιάτσος (80' Φυντινάκης), Γκέσιος (46' Μπριλάκης), Καμινιώτης.

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Τζιουβάρας (Κοζάνης)
4ος: Μαρόπουλος (Ημαθίας)

Γήπεδο: AEL FC ARENA
Εισιτήρια: 12.856

'Ηταν δεδομένο και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση, ειδικά οι παίκτες της ΑΕΛ, να "χαλάσουν" την φιέστα της που ήταν ουσιαστικά και δική τους φιέστα. Παρουσιάστηκαν λοιπόν με την απαιτούμενη σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο και επιβλήθηκαν με σχετική άνεση (3-0) της ομάδας των Χανίων.

Απουσίες βασικών παικτών είχαν και οι δύο αντίπαλοι στην αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ωστόσο το συγκεκριμένο "πρόβλημα" για την λαρισινή ομάδα πέρασε απαρατήρητο, καθώς το "βάθος" του ρόστερ της επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά. Κατά τα λοιπά, ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να στηριχθεί και σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλους χρόνους συμμετοχής, εκφράζοντας στο τέλος την απόλυτη ικανοποίησή του για την αγωνιστική τους παρουσία και συμπεριφορά.

"Βυσσινί" μονόλογος το πρώτο ημίχρονο, με σωρεία ωστόσο τελικών προσπαθειών να μην βρίσκουν στόχο, ώσπου ήρθε η φάση του 35ου λεπτού που "ξεκλείδωσε" την κρητική άμυνα. Μία έξυπνη ασίστ του Ροβίθη είχε αποδέκτη τον ευρισκόμενο σε θέση βολής Μαρουκάκη, ο οποίος όμως απέτυχε να σκοράρει δημιουργώντας ωστόσο ρήγμα ...διαρκείας, με αποτέλεσμα ο Νίκολα Βαρέλα, τελικός αποδέκτης της μπάλας, να την στείλει για ...ανάπαυση στα δίχτυα του Πρίφτη. Ακολούθησε δύο λεπτά αργότερα ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ του Μαρουκάκη που δεν είχε πάντως για την ΑΕΛ ευτυχή κατάληξη και στο 40' τα λαρισινά τέρματα διπλασιάστηκαν. Ο Δημήτρης Καπός κυνήγησε με πείσμα μία απρόσμενη φάση, έκλεψε την μπάλα από τον Καρτσάμπα και στη συνέχεια πλάσαρε με άψογο τρόπο τον πορτιέρο των Χανίων.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε, οι "βυσσινί" συνέχισαν να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να χάνουν ευκαιρίες, όμως στο 58' οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να μειώσουν από κακή εκτίμηση του Αναστασόπουλου σε μία φάση συνεργασίας με τον Καβουσάκη. Από 'κει και μετά είχαμε την ...μετατροπή τιυ αγώνα σε ΑΕΛ - Πρίφτης, καθώς ο γκολκίπερ των Χανίων επενέβη σωτήρια σε 7 περιπτώσεις κρατώντας το 2-0. Με την εκπνοή ωστόσο του 90λεπτου, η στρογγυλή θεά ...απένειμε δικαιοσύνη. Σε μία επίμονη προσπάθεια του Οσμάν Πάτο, ο Πρίφτης έκανε λάθος υπολογισμό και ο επιθετικός των γηπεδούχων έγραψε το τελικό 3-0 μέσα σε αποθέωση.

Αρίστευσε στο έργο του ο Καρδιτσιώτης ρέφερι Τριαντάφυλλος Τίκας, ενώ αντίστοιχη ήταν και η παρουσία των βοηθών του, Χρήστου Τζιαμπάζη και Θοδωρή Τζιουβάρα του Συνδέσμου Κοζάνης. 'Αψογος στα καθήκοντά του ο 4ος διαιτητής, Νίκος Μαρόπουλος, από τη Βέροια. Στο έργο τους βοήθησαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που έπαιξαν μπάλα και σε καμία περίπτωση δεν υιοθέτησαν σκοπιμότητες. Κίτρινες κάρτες χρεώθηκαν ο Αντώνης Ρίκκα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα και ο Δημήτρης Καπός γιατί έβγαλε τη φανέλα προκειμένου να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε.



Η αρχική εντεκάδα της ΑΕΛ σε αναμνηστική φωτογραφία πρίν την έναρξη του αγώνα.

Όρθιοι: Καβουσάκης, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Καπός, Μαρουκάκης.
Καθιστοί: Κουτσιανικούλης, Κοντοχρήστος, Ροβίθης, Βέρτζος, Μασούρας, Βαρέλα. 






 

Aνακοίνωση του Σ.Φ.MONSTERS

«Τρία χρόνια πριν επιλέξαμε την υπερήφανη στάση και αρνηθήκαμε το έκτρωμα της ΑΕΛοβέροιας με μόνη σκέψη μας να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ με ψηλά το κεφάλι όπως αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Σήμερα με το στόχο αυτό να επιτυγχάνεται, αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση: Από τη μια να πανηγυρίζουμε την άνοδο και τη δικαίωσή μας και από την άλλη να έχουμε στο τιμόνι έναν άνθρωπο που δε σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όλη τη χρονιά κάναμε υπομονή για το καλό της Ομάδας και για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Σήμερα που ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε ένα μόνο έχουμε να πούμε: Σταματήστε να μη σέβεστε την ιστορία της ΑΕΛ, σταματήστε τις γελοίες ανακοινώσεις και τα καλά λόγια για προσκυνημένους τύπου μαρινάκη, όφη κλπ. Η ιστορία της ΑΕΛ είναι γραμμένη με αίμα και όχι με σέλφι και αισθητική μπουζουκιών στην κερκίδα. Με την ευχή πως του χρόνου όλα αυτά θα σταματήσουν και πως θα είμαστε όπως πρέπει ΚΑΘΑΡΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ χωρίς δανεικούς και άρματα ερχόμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΜΕΓΑΛΟΙ όπως αρμόζει στην ΑΕΛΑΡΑ. Η ΑΕΛ ήταν και είναι ΜΟΝΗ της, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ... Οι οπαδοί της , έτσι την αγαπούν, ΚΑΘΑΡΗ και μακριά από συμβιβασμούς. Ας κατανοήσουν διοίκηση, πάικτες και τεχνική ηγεσία πως η ΑΕΛ είναι ΙΔΑΝΙΚΟ και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μαζί της.»

ΜΟΝSTERS-LARISSA-AMPELONAS-TIRNAVOS

KEEP THE FAITH





Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Μαγική βραδιά στο AEL FC ARENA. H διοίκηση και η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουμε, μετά τη μαγική βραδιά που ζήσαμε εμείς, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας και οι οπαδοί μας, να ευχαριστήσουμε για την εκπληκτική διοργάνωση και παρουσίαση της χθεσινής γιορτής στο AEL FC ARENA όλους όσοι συνετέλεσαν γι'αυτό που απολαύσαμε όλοι όσοι ήμαστε εκεί, αλλά και όλοι οι οπαδοί μας σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου στο www.aelradio.gr και μέσω του ραδιοφώνου ΑΕΛ RADIO 104,8.
Συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρουσιαστές της εκδήλωσης κα Έλενα Οικονόμου, κ. Σωτήριο Κέλλα και κ. Βαγγέλη Ρωμανό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σκηνοθέτη αυτής της φαντασμαγορικής γιορτής κ. Πασχάλη Μάντη, τα στελέχη της Γήπεδο ΑΕ κ.κ. Τσακμακίδη και Ιακωβίδη και την Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου, τον Διευθυντή Marketing & Δημοσίων Σχέσεων κ. Αποστόλη Νταϊλιάνη αλλά και τα στελέχη των γραφείων της ΠΑΕ κυρίες Έλλη Nταϊλιάνη και Χριστίνα Δαββέτα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τα υποδειγματικά μέτρα ασφαλείας τόσο την κα Δήμητρα Γκάφα και τους συνεργάτες της στην εταιρία Europa Security αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Αγάκο και όλα τα ανώτερα στελέχη μέχρι και τον τελευταίο αστυνομικό.

Χθες στο στολίδι του Ελληνικού Ποδοσφαίρου AEL FC ARENA σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ με τους 15000 οπαδούς της, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους χορηγούς μας μαζί με την ακαδημαϊκή κοινότητα, μαζί με τους εκπροσώπους του Πολιτισμού και της Τέχνης αναδείξαμε τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου και δώσαμε ένα μάθημα σε όλη την Ελλάδα για το πως μπορεί να φύγει από το ποδόσφαιρο η μιζέρια της αδικίας και κάθε ανήθικη συμπεριφορά.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της έναρξης αυτής της αλησμόνητης γιορτής αλλά όλα έπρεπε να στηθούν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και να γίνουν στο απόλυτο σκοτάδι με τέτοιο τρόπο ώστε το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στα πρόσωπα τα οποία φώτιζε ο προβολέας.

Ευχαριστούμε όλους για όλα και υποσχόμαστε ότι τόσο αγωνιστικά αλλά και κοινωνικά κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι.

Εκείνο που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι για την ιστορική μας ομάδα δεν τελείωσε τίποτα, αφού στόχος πάντα είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και σας καλούμε να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στην Αθήνα για να αποθεώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας εκεί στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ είναι ιδέα. Η ΑΕΛ δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά ένα τεράστιο κοινωνικό κίνημα.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων