2015-16 : 14η αγωνιστική : Πανσερραϊκός - ΑΕΛ 0-2

14η αγωνιστική : Πανσερραϊκός - ΑΕΛ 0-2 

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Scorer : 72', 78' Μπόγιοβιτς 

Πανσερραϊκος (Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ολίσε (89'Ανδρέου), Τσιμίκας, Ατματσίδης (82'Πόποβιτς), Ρούτσης (83'Αγγελούδης), Φουρτάδο, Μπεριάν

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Μασούρας, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος (71'Μπόγιοβιτς), Μαρουκάκης (76'Λαμπρόπουλος), Ροβίθης (68'Κρητικός), Κουτσιανικούλης.

Διαιτητής: Απόστολος Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
4ος: Κοτσάνης (Δράμας )

Γήπεδο : Δημοτικό Γήπεδο Σερρών
Εισιτήρια: 2.882  

Η ΑΕΛ επικράτησε εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με 2-0, με δύο γκολ από τη "χρυσή αλλαγή"του Ράτκο Ντόστανιτς, Μίλαν Μπόγιοβιτς, σε αγώνα που έγινε για τη 14η αγωνιστική της Football League. Την τρίτη της νίκη μακριά από την έδρα της, πέτυχε η ΑΕΛ που παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 72ο λεπτό, όταν ο Μπόγιοβιτς υποδέχτηκε την μακρινή πάσα του Πολ Ουρτάδο κι έστειλε την μπάλα υποδειγματικά στα δίχτυα του Πανσερραϊκού, λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 78ο, αυτή τη φορά μετά από κάθετη πάσα του Τάσου Κρητικού ο Μίλαν Μπόγιοβιτς έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» το τρίποντο για την ΑΕΛ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον Μαρουκάκη στο 61' όταν έκανε το σουτ και ο Σιάκκας, έκοψε την μπάλα με το χέρι, μέσα στη μεγάλη περιοχή.




  

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Βασίλης Κουτσιανικούλης, στον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό, στο 29 λεπτό, πήρε τη μπάλα λίγο πριν τη σέντρα, αφού άδειασε δύο αντιπάλους του, ντρίπλαρε ακόμα τρεις, έβγαλε μία καλή σέντρα πάνω στη γραμμή του άουτ, όμως δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν οι παίκτες της ΑΕΛ. Λάθος από τον εκφωνητή του αγώνα Πανσερραϊκός-ΑΕΛ, που στην συγκεκριμένη φάση μπέρδεψε τον Κουτσιανικούλη με τον Ουρτάδο!
 

Βαθμολογία 14ης αγωνιστικής
1. ΑΕΛ 31, 2. Απόλλων Σμύρνης 28, 3. Τρίκαλα 24, 4. Κέρκυρα 24, 5. Καλλιθέα 21


Δηλώσεις
 
Ντόστανιτς:

«Καταρχήν εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Είχαμε να δώσουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα. Ξέραμε ότι ο Πανσερραϊκός είναι πολύ καλός στην κόντρα επίθεση. Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό ρυθμό. Τακτικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί και είχαμε πολύ καλά τρεξίματα, για 80 λεπτά. Για μένα είναι σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί. Πέρα από τους τρεις βαθμούς πολύ σημαντικό είναι το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Όταν σκόραρε ο Μπόγιοβιτς, ο Μαρουκάκης, έτρεξε, πήγε μαζί του για να πανηγυρίσει το γκολ, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα. Αυτό τα λέει όλα.»
Για το πόσο σημαντικοί βαθμοί ήταν για την προσπάθεια ανόδου:
«Ο κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός όπως ο σημερινός. Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχουμε ακόμη 20 δύσκολους αγώνες. Όταν θα δίνουμε το 110% από τις δυνατότητες που έχουμε θα πετύχουμε το στόχο μας».



Ροβίθης:
«Εύχομαι να έχουμε πια επιτυχημένη χρόνια και να επιτευχθούν οι στόχοι που θα έχουν οι δύο ομάδες. Πιστεύω πατήσαμε καλά στο γήπεδο, ειδικά στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε την πρωτοβουλία αλλά και κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούμε παρ όλα αυτά δεν τα καταφέραμε και μπήκαμε στο ημίχρονο με ένα 0-0, ο Πανσερραϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα ειδικά στο γήπεδο της. Ευτυχίσαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε το βάθος που έχουμε σαν ομάδα και οι αλλαγές δώσανε τη λύση για πάρουμε το διπλό, ένα πολύ σημαντικό διπλό για την συνέχεια και την κατάκτηση του τίτλου».

 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων