2015-16 : 9η : Καλλιθέα - ΑΕΛ 0-1

9η αγωνιστική : Καλλιθέα - ΑΕΛ 0-1 

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Scorer : 45+ 1' Πάτο 

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης) : Κατσούλης, Λεβέντης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, (66’ Μπουζας), Φράγκος (84’ Σμυρλής), Μπέλης, Μασένα, Αρναρέλλης (59’ Λουκάνοβιτς).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, (64’ λ.τ. Κοντοχρήστος), Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο, Μαρουκάκης (80’ Καπός (88’ λ.τ. Κρητικός)), Κουτσιανικούλης.

Διαιτητής : Γιάννης Μουρτσάκης (Ηρακλείου)
Επόπτες: Σταύρος Σίπκας (Σάμου), Κωνσταντίνος Τρουλινός (Ηρακλείου)
4ος: Εμμανουήλ Μιαρής (Δωδεκανήσων)
 
Γήπεδο : Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης"
Εισιτήρια: 1.420  

Η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 17' είχε διπλό δοκάρι. Αρχικά ο Μασένα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ξενοδόχοφ, το ριμπάουντ το πήρε ο Μπέλης που έκανε το πλασέ, βλέποντας την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι αυτή τη φορά!
Και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η ΑΕΛ πήρε λίγο χώρο και ανέβηκε στο γήπεδο... Έτσι, φτάσαμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και ο Κουτσιανικούλης έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Πάτο με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο! Η Καλλιθέα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και είχε την κατοχή της μπάλας, με την Λάρισα πλέον να προσπαθεί πρώτα να κρατήσει το 1-0 και μετά να βγει μπροστά. Όλα αυτά έφεραν το παιχνίδι στη κόψη του ξυραφιού, με την Καλλιθέα όλη μπροστά στα τελευταία λεπτά να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 94', οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-1, αλλά το γυριστό του Λεβέντη πέρασε ελάχιστα έξω.
Ακόμα και στις μέτριες μέρες της, η Λάρισα βρίσκει τον τρόπο και παίρνει τις νίκες που θέλει για να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του κάμπου, επικράτησε της Καλλιθέας εκτός έδρας με 1-0, παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, ενώ απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από την δεύτερη θέση!




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων