2015-16 : 29η : ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

29η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Scorers : 23', 25' Ροβίθης, 54' Μαρουκάκης 

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς (50'Κομεσίδης), Βέρτζος (72'Κοντοχρήστος), Μπανούσης, Ναγιάρ, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Ουρτάδο (27'λ. τρ. Λαμπρόπουλος), Μαρουκάκης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης):Κουτσόπουλος, Σάββας (46'Υφαντής), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (46'Τζέκος), Κόντος, Μπλέντι, Μπιτέλης, Γκουγκούδης, Σκαθαρούδης, Τσούκαλος (62'Τζάνης).

Διαιτητής: Γιάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
4ος: Σέζος (Κιλκίς)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 4.524

Την δέκατη τρίτη της εντός έδρας νίκη, πέτυχε η ΑΕΛ η οποία κέρδισε με 3-0 στο AEL FC ARENA , την Αναγέννηση Καρδίτσας σε αγώνα για την 29η αγωνιστική της Football League.Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΛ. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς από τους «κιτρινόμαυρους», και μόλις στο 7΄ έφτάσε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το σουτ όμως του Βέρτζου αντί για τα δίχτυα του Κουτσόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του. Στο 15΄ ο διαιτητής Νεοφυτιάδης του συνδέσμου Κορινθίας διέκοψε το παιχνίδι, ζητώντας να κατέβει πανό το οποίο είχαν αναρτήσει οι οπαδοί της ΑΕΛ.
 

Το παιχνίδι ξανάρχισε στο 21΄, ωστόσο στο 22΄ οι οπαδοί των «βυσσινί» ανάρτησαν εκ νέου το πανό με συνέπεια η διαιτητική τριάδα να φύγει για τα αποδυτήρια. Με την επανέναρξη του αγώνα στο 23΄ η ΑΕΛ κατάφερε προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε προβολή του Ροβίθη. Έπειτα από το τέρμα αυτό η «Βασίλισσα του Κάμπου» ήταν εκείνη που κυριάρχησε στο παιχνίδι, και στο 25΄ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ροβίθη να σκοράρει εκ νέου. Στο 31΄ ο Μαρουκάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο, ο τελευταίος όμως κατάφερε να τον νικήσει και να διατηρήσει το σκορ στο 2-0.Η μοναδική αξιόλογη στιγμή της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο όγδοο από τα έντεκα λεπτά των καθυστερήσεων, με το σουτ του Γκουγκούδη να αποκρούεται σε κόρνερ, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να κλειδώσει για τα καλά την υπόθεση νίκη, χάρη σε σουτ του Μαρουκάκη.Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ ο Τζέκος προσπάθησε να γίνει απειλητικός για την εστία του Ξενοδόχοφ, έπειτα από λάθος γύρισμα, ωστόσο ο τελευταίος απομάκρυνε με τα πόδια. Στο 65΄ η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο 4-0, το μακρινό σουτ όμως του Μαρουκάκη, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου. Από το σημείο εκείνο και μετά η ΑΕΛ κατέβασε ταχύτητα, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.


 


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων