2016-17 : 9η : ΑΕΛ - Πανιώνιος 2-0

9η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανιώνιος 2-0 

29 Οκτωβρίου 2016 

Scorers: 10' (πέν.) Βαρέλα, 82' Ναζλίδης

Αποβολές: 22' Ουρτάδο (κόκκινη) - 22' Φούντας (κόκκινη)

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (70' Ποτουρίδης), Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Ουρτάδο, Φατιόν (90'+1' Ναβάρο), Βαρέλα (56' Ντέλετιτς), Αβραάμ, Ναζλίδης.

Πανιώνιος (Β. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης (46' Τασουλής), Βλάχος (66' Μασούρας), Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (84' Ν' Γκογκ), Σιώπης, Φούντας, Μπεν, Ανσαριφάρντ, Μασούντ.

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) 
Επόπτες: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)
4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 2.248

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε η ΑΕΛ, επικρατώντας 2-0 του Πανιωνίου στο «AEL FC Arena» της Λάρισας, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής. Ο Βαρέλα με πέναλτι στο 10΄ και ο Ναζλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 82΄ σημείωσαν τα γκολ των «βυσσινί», που ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Βαρέλα, όταν ανατράπηκε στο όριο της μεγάλης περιοχής από τον Σιώπη. Ο ίδιος ο Ουρουγουανός εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.
Στη συνέχεια κυριάρχησε η ένταση και τα δυνατά μαρκαρίσματα, με αποκορύφωμα την αποβολή των Ουρτάδο και Φούντα στο 22ο λεπτό, όταν οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια μετά από ένα σκληρό φάουλ του μέσου της Λάρισας στον νεαρό άσο του Πανιωνίου.
Η ΑΕΛ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 28΄, όμως το ωραίο βολέ του Αβραάμ σταμάτησε το δοκάρι του Γιαννιώτη, τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» διατηρούσαν μία ανούσια υπεροχή, χωρίς να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Ξενοδόχοβ.
Η πρώτη καλή στιγμή του Πανιωνίου σημειώθηκε στο 54΄, όταν ο Μπεν πάτησε ωραία τη μπάλα για τον Τασουλή, το σουτ του οποίου όμως πέρασε σχεδόν παράλληλα προς την εστία του (εξουδετερωμένου) Ξενοδόχοβ.
Η ΑΕΛ οπισθοχώρησε ολοκληρωτικά και έκλεισε τους διαδρόμους προς την περιοχή της, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν μόνο από μία «στημένη» φάση και την κεφαλιά του Ρισβάνη στο 75΄ που πέρασε άουτ, πριν ο Θωμάς Ναζλίδης «σφραγίσει» τη νίκη της Λάρισας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 82΄.
Οι Νεοσμυρνιώτες γνώρισαν την πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα τους και παράλληλα έμειναν για τέταρτο συνεχές παιχνίδι (τρία πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου) χωρίς γκολ, αφού το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Ρισβάνη στο 87'.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων