2009-10 : 2η : ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-2

2η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-2 

30 Αυγούστου 2009 

Scorers: 22' Λεονάρντο, 32' Μαρέσκα

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας (76’ Ντε Νίγκρις), Βενετίδης (54’ Κατσιαρός), Νταμπίζας, Ααράμπ, Ρομέου (58’ Σίμιτς), Ιγγλέσιας, Γιαννακόπουλος, Τουάμα, Μετίν, Αμπουχατζίρα.

Ολυμπιακός (Τ.Κετσπάγια) : Νικοπολίδης, Πάντος (46’ Γκαλίτσιος), Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Λεντέσμα (78’ Κυρ.Παπαδόπουλος), Μαρέσκα, Λεονάρντο, Ζαϊρί, Μήτρογλου (58’ Ντιόγκο).

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
Επόπτες: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Δάλλας (Ηπείρου)
4ος: Λαμπρόπουλος

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια - εισπράξεις: 5.018 - 85.056 €

Ο Ολυμπιακός νίκησε χωρίς να είναι καλύτερος. Η ΑΕΛ ξεκίνησε με διάθεση το παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση. Στο 24’ οι βυσσινί διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για μη καταλογισμό πέναλτι, όταν σουτ του Τουάμα με κατεύθυνση την εστία βρήκε το απλωμένο χέρι του Μέλμπεργκ. Πριν λήξει το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το ματς με ένα εκπληκτικό γκολ του Μαρέσκα με μονοκόμματο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 55’ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με σουτ του Ζαϊρί. Η ΑΕΛ, με τη είσοδο του πολύ καλού Κατσιαρού, πίεσε στο τελευταίο ημίωρο, έχοντας την καλύτερη ευκαιρία στο 83’ σε μακρινό σουτ του Ντε Νίγκρις που απέκρουσε ο Νικοπολίδης, αλλά δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα. 


Η αρχική εντεκάδα της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΟΡΘΙΟΙ : Νταμπίζας, Αμπουχατζίρα, Ααράμπ, Μάλαρτζ, Ιγκλέσιας.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Γιαννακόπουλος, Μπουκουβάλας, Τουάμα, Μετίν, Βενετίδης, Ρομέου.
 




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων