2009-10 : 4η : Ηρακλής - ΑΕΛ 2-1

4η αγωνιστική : Ηρακλής - ΑΕΛ 2-1 

19 Σεπτεμβρίου 2009 

Scorers: 65' Επστάιν, 71' Γιάκομπ - 70' Αμπουχατζίρα

Ηρακλής (Όλεγκ Προτάσωφ): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεριανός, Κομπαγιάσι (74’ Σζότ), Σίσιτς (89’ Καρλίνιος), Μάρα (59’ Πίτου Γκαρσία), Γιάκομπ. 

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Γκέρεμι (69' Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν (76' Σίμιτς), Ρομέου, Βελάσκο (84' Τάλ), Κανόμπιο, Μπλάζεκ. 

Διαιτητής:  Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Επόπτες:  Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Καρατζίκας (Αθηνών) 

Γήπεδο: Καυταντζόγλειο 
Εισιτήρια: Κεκλεισμένων των θυρών

Με δύο τέρματα σε διάστημα έξι λεπτών στην επανάληψη, ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 της ΑΕΛ στο άδειο λόγω τιμωρίας Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super Leaguge. Μια ΑΕΛ με δύο πρόσωπα , ένα κακό στο πρώτο και ένα βελτιωμένο δεύτερο ημίχρονο – ηττήθηκε 2-1 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και μετά από 4 αγώνες, παραμένει με 2 βαθμούς.
Η αναγκαστική αλλαγή του Ιγκλέσιας λόγω τραυματισμού στο 17ο λεπτό ανάγκασε τους «βυσσινί» να αναπροσαρμόσουν την τακτική πάνω στην οποία είχαν δουλέψει σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο Ηρακλής πήρε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε φάσεις για γκολ, ειδικά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ο Μάλαρζ με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε όρθια την ΑΕΛ, μέχρι το 65ο λεπτό. Τότε που ο Επστάιν έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο η ομάδα μας είχε ανεβάσει την απόδοσή της και είχε ισορροπήσει το ματς, δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ. Τέσσερα λεπτά μετά από το 1-0 απάντησε με τον Αμπουχατζίρα ισοφαρίζοντας, αλλά η χαρά κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αφού στην πρώτη επίθεση μετά από τη σέντρα ο Ιάκομπ έβαλε ξανά μπροστά τον Ηρακλή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ρίσκαρε βγάζοντας αμυντικούς και μέσους (Ααράμπ, Ρομέου) και ρίχνοντας στον αγώνα επιθετικούς (Τουάμα, Κάσας), χωρίς, όμως, να καταφέρει να αλλάξει το αποτέλεσμα μέχρι τη λήξη του αγώνα. Ένας αγώνας, ο οποίος θα μπορούσε να είχε εντελώς διαφορετική εξέλιξη αν ο διαιτητής Γιαννόπουλος δεν ακύρωνε λανθασμένα υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ, γκολ του Νταμπίζα στο 54ο λεπτό.


Δηλώσεις

Κώστας Πηλαδάκης:
«Θα ήθελα να ήξερα αν αυτή η φάση γινόταν σε αγώνα Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού, τι ανακοίνωση θα έβγαζε ο κ. Μαρινάκης ή ο κ. Πατέρας. Ειδικά από τη στιγμή, που η συγκεκριμένη φάση είναι η δεύτερη που κρίνει αποτέλεσμα σε βάρος της ομάδας μας, σε ισάριθμες αγωνιστικές».

Νίκος Νταμπίζας:
«είμαστε οι γνήσιοι... μακάκες του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι ερμαφρόδιτοι. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την Α.Ε.Λ., σίγουρα είναι διαφορετικού επιπέδου από τους άλλους»

Στάθης Ταυλαρίδης:
«Καλωσόρισα στο ελληνικό πρωτάθλημα».






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων