2009-10 : 21η : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-3

21η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-3 

7 Φεβρουαρίου 2010 

Scorers: 45', 45'+ Σισέ, 82' Νίνης

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Μελίσσης, Φλάβιο, Βελάσκο, Ρομέου (46' Πούρι), Ραντοσάβλιεβιτς (78' Ιγκλέσιας), Μπλάζεκ (60' Ρικάρντο Ζεσούς), Σκάτσελ, Μετίν, Κουζέν.

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (89' Μαρίνος), Καραγκούνης, Λέτο (85' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (79' Νίνης), Σισέ.

Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Μαγνησίας)
Επόπτες: Λεωνίδας Βασιλειάδης (Θεσσαλονίκης), Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας) 
4ος: Μιχάλης Τσινιάρης (Αθηνών) 

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 4.363

Σε έναν αγωνιστικό χώρο... βάλτο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, με την μπάλα να κάνει τα... δικά της η Λάρισα ήταν εκείνη που κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και πατούσε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, χάρη κυρίως στις κινήσεις του Τουμέρ Μετίν. Ο Παναθηναϊκός ήταν κομμένος στην μέση, προσπαθούσε με βαθιές μπαλιές να προωθήσει το παιχνίδι του αλλά οι «βυσσινί» καθάριζαν εύκολα.
Όλα αυτά, όμως, μέχρι το 22' όταν και ο Δαλούκας διέκοψε το παιχνίδι, καθώς οι οπαδοί της Λάρισας πετούσαν... βροχή τις κροτίδες! Μετά από δεκάλεπτη διακοπή το παιχνίδι ξανάρχισε και οι «πράσινοι» πήραν τα ηνία της αναμέτρησης! Έβαλαν την μπάλα κάτω, Καραγκούνης και Λέτο πήραν προσπάθειες και το «τριφύλλι» έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ. Την μία το δοκάρι και τις άλλες δύο ο Βιέρα είπαν «όχι» και το 0-0 έμοιαζε ότι θα είναι το σκορ του ημιχρόνου.
Ο Σισέ, όμως, είχε αντίθετη άποψη. Ο Γάλλος φορ... έβαλε και πάλι μπροστά το προσωπικό του κανόνι και μέσα σε ένα δίλεπτο «καθάρισε» το παιχνίδι. Και μάλιστα με πλασέ... copy paste. Πλασέ που αποδεικνύουν την μεγάλη του κλάση. Με πλάτη στο τέρμα, πάνω στην κίνηση τόσο στο 45' όσο και στο 47' γύρισε την μπάλα με το εξωτερικό και την έστειλε δύο φορές στο πλεκτό! Ακόμη τον... ψάχνει ο Νταμπίζας ενώ και στις δύο φάσεις ο Βιέρα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Εκτέλεση σε πρώτο χρόνο από τον... φονιά του Παναθηναϊκού που εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τις σέντρες του Σπυρόπουλου. Δύο γκολ... μαχαιριά για τον αντίπαλο. Στο φινάλε του πρώτου μέρους.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Ουζουνίδης θέλοντας να ανακατέψει την τράπουλα έριξε στην «μάχη» τον Πουρί ενώ στο 59' ρίσκαρε ακόμη περισσότερο με την είσοδο του Ζεσούς. Οι «βυσσινί» ανοίχτηκαν για να πετύχουν το γκολ που θα τους βάλει ξανά στο ματς αλλά ο Παναθηναϊκός είχε κλεψίματα στην μεσαία γραμμή, καλή κυκλοφορία και ήταν εκείνος που είχε και τις ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα!
Το οποίο το πέτυχε στο 82' χάρη στην εξαιρετική πάσα... ξυραφιά του Βύντρα και το πλασέ του Νίνη που έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων