2015-16 : 10η : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 1-1

10η αγωνιστική : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 1-1 

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Scorers : 67' Χατζής - 90+ 7' Ξενοδόχοφ 

Αποβολή : 40' Γιοβάνοβιτς (2η κίτρινη)

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός):Αθανασόπουλος, Χούσα (89'Χαρτσιάς), Ασίγκμπα, Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Χατζής, Στεργίδης (93'Καρβουνιάρης), Πέδρο (79'Ντελέκος), Σιατραβάνης, Τζίλας.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Πάτο, Μπουντόπουλος (43'Κομεσίδης), Ουρτάδο (65'Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (72'Μπόγιοβιτς).

Διαιτητής: Γιώργος Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Σοφός (Βοιωτίας)
4ος: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

Γήπεδο : Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Εισιτήρια: 3.856  

Οι Πατρινοί ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 35', όταν ο Στεργίδης βρέθηκε απέναντι στον Ξενοδόχοφ, όμως αυτός έσωσε. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 40' ο Γιοβάνοβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η Παναχαϊκή με παίκτη παραπάνω θα πίεζε ακόμα περισσότερο για να φτάσει στο γκολ που θα την έκανε αφεντικό στο ματς. Τελικά αυτό ήρθε στο 68', όταν μετά από κεφαλιά του Κάργα, ο Χατζής από κοντά έκανε το 1-0. Η Λάρισα από εκείνη τη στιγμή πήρε ρίσκα και ανέβηκε, απειλώντας την αντίπαλη εστία, με τους Μπόγιοβιτς και Κομεσίδη, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Αθανασόπουλο.Η λύτρωση τελικά ήρθε στις καθυστερήσεις. Ο τέταρτος έδειξε τα πέντε λεπτά και ολόκληρη η Λάρισα ήταν στην επίθεση... Το χρονόμετρο είχε φτάσει στο 97ο λεπτό, όταν ο Μονιάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ξενοδόχοφ που είχε προωθηθεί με κεφαλιά έκανε το 1-1 και κράτησε την ομάδα του αήττητη στη Football League.




Στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου βρέθηκαν φίλαθλοι της ΑΕΛ, με σκοπό να την υποστηρίξουν, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, που έγινε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ ήταν και πάλι κοντά στην ομάδα σε ένα ακόμη εκτός έδρας αγώνα και μάλιστα έδωσαν βροντερό παρών.



Δηλώσεις

Κώστας Κατσάρας:
«Ο προπονητής μας, Ράτκο Ντόστανιτς, δεν ήρθε γιατί δέχθηκε επίθεση στο γκολ της ισοφάρισης και δεν κατάφερε να βρεθεί στην αίθουσα τύπου. Η Παναχαϊκή ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά καταφέραμε και πήγαμε στα αποδυτήρια με το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αν και με δέκα παίκτες και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Ενώ ήμασταν σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε έστω και στην τελευταία φάση με τον τερματοφύλακά μας. Η ικανότητα και η δύναμη της κάθε ομάδας φαίνεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και το αποδείξαμε ακόμα μία φορά. Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την δουλειά και την προσπάθεια που βγάζουν συνέχεια και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Εμείς Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας».
Για την διαιτησία:
«Η δεύτερη κίτρινη που ήρθε στον Γιοβάνοβιτς παράλληλα και η αποβολή του, ήρθε από ένα φάουλ πάνω στον Ουρτάδο που δεν δόθηκε ποτέ νωρίτερα. Επίσης ζητάμε και ένα πέναλτι, όπου ο αμυντικός άθελά του βρίσκει τη μπάλα με το χέρι, αλλά αποκτά πλεονέκτημα μέσα στην περιοχή, ενώ έχουμε και τις πολλές αδικαιολόγητες κάρτες κατά την άποψη μας».


Ξενοδόχοφ:
«Δεν έχω ξανασκοράρει. Ήρωας δεν είμαι εγώ, αλλά όλη η ομάδα, γιατί παίζαμε από το 30’ με δέκα παίκτες και πήραμε την ισοπαλία. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά το κάναμε, κλείσαμε τους χώρους και πήραμε το βαθμό στο τέλος».


Μανώλης Μονιάκης:
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για ότι καταφέραμε, δεν πρέπει να ξεχάσω τον κόσμο και να τον ευχαριστήσουμε ακόμα μία φορά που ήταν δίπλα μας. Είχαμε μία κακή απόδοση στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παρότι με 10 παίκτες τα καταφέραμε αρκετά καλά και ισοφαρίσαμε στο τέλος. Δείχνουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και στα καλά μας και στα κακά παιχνίδια μας παίρνουμε κάτι. Αυτό δείχνει ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων