2020-21 : 26η : ΑΕΛ - Ολυμπιακός 1-3

26η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ολυμπιακός 1-3 

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 

Scorers: 88' Νούνιτς - 34' (πεν.) Χασάν, 55' Ανδρούτσος, 80' Ελ Αραμπί 

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γκράουρ (22' λ.τρ. Γκοτζαμανίδης), Μαξιμένκο, Χουσίνο, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο (82' Χαλάτσης), Στίφλερ, Ακούνια (83' Γλυνός), Πινακάς, Μουκαντζό (72' λ.τ. Νούνιτς) και Ντουρμισάι. 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (82' Βαλμπουενά), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς (63' Μπρούμα), Φορτούνης (62' Σουρλής), Χασάν (37' λ.τρ. Μασούρας) και Κάιπερς (62' Ελ Αραμπί). 

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)  
Επόπτες : Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Μιχαήλ Παπαδάκης (Λασιθίου) 
4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) 
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) 
AVAR: Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Με ήττα ολοκλήρωσε την κανονική αγωνιστική περίοδο 2020-21 η Α.Ε.Λ., αφού παρόλο που το πάλεψε - με τις όποιες ελλείψεις που υπήρχαν - έχασε από τον Ολυμπιακό με σκορ 3-1, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Έτσι η εμπειρία και η ποιότητα του συνόλου του Πέδρου Μαρτίνς απέφεραν μια «επαγγελματική» νίκη με 3-1 απέναντι στην Α.Ε.Λ., που τερμάτισε στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς και έχει δύσκολο δρόμο για την παραμονή της στην κατηγορία, μέσω των play out.
Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (όπου η Α.Ε.Λ. μπήκε δυνατά και με όρεξη) αλλά όχι σπουδαίο ποιοτικά αλλά με κάποιες καλές στιγμές εκατέρωθεν, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Χασάν στο 33'. Στην παράβαση είχε υποπέσει ο Χουσίνο, που φαίνεται κατά τον διαιτητή Τζοβάρα να τράβηξε τον Αιγύπτιο διεθνή επιθετικό σε στημένη μπάλα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χασάν τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ το ίδιο είχε συμβεί νωρίτερα με τους «βυσσινί», οι οποίοι στο 21' είδαν τον Γκράουρ να αποχωρεί δίνοντας τη θέση του στον Γκοτζαμανίδη.
Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε σκορ ασφαλείας στο 55', όταν ο Μασούρας από πάσα του Φορτούνη βρέθηκε απέναντι στον Νάγκι, ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Λ. απέκρουσε δύσκολα, αλλά στη συνέχεια ο Ανδρούτσος σκόραρε το 0-2 από το ύψος του πέναλτι.
Ο Ελ Αραμπί με το 19ο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα έγραψε το 0-3 στο 80΄, έχοντας μπει ως αλλαγή, για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 με κεφαλιά ο Νούνιτς στο 87΄ ύστερα από καλοτραβηγμένη εκτέλεση αφουλ του Γιακιμόφσκι από τα δεξιά.



Δηλώσεις

Τζιανλούκα Φέστα:
«Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο από πλευράς απόδοσης. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, οι παίκτες μάχονταν για κάθε μπάλα…Υπήρχε ένα ομαδικό πνεύμα, αλλά όταν παίζεις εναντίον του Ολυμπιακού ξέρεις ότι αν δημιουργηθούν κάποια κενά, μπορούν να τα εκμεταλλευτούν και να φτιάξουν ευκαιρίες. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε τώρα επτά παιχνίδια, είναι ένα νέο τουρνουά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε έως το τέλος.Μαζί με το ομαδικό πνεύμα πρέπει να παλεύουμε και να κερδίζουμε βαθμούς που είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Αλέξανδρος Χαλάτσης:
«Κρατάμε την πολύ καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο και βλέπουμε τη συνέχεια. Η ψυχολογία μας αρχίζει να γίνεται καλύτερη στα τελευταία παιχνίδια και έχουμε μαζέψει κάποιους βαθμούς. Θα κριθούν όλα στα πλέι άουτ. Κάθε ματς θα είναι τελικός, ξεκινώντας από το πρώτο κιόλας».

Σπύρος Γλυνός:
«Παίξαμε σαφώς με μία ανώτερη ομάδα, πολύ ουσιαστική, παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο δε μας απείλησε ιδιαίτερα και μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πιο πολλά σε αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα στην αντεπίθεση, όμως όσο περνούσε ο χρόνος η συνέχεια γινόταν πιο εύκολη για τον Ολυμπιακό. Μέχρι πριν κάποιες αγωνιστικές δεν πετυχαίναμε καν γκολ. Είναι πολύ σημαντικό ότι σκοράρουμε, έστω και μισό-μηδέν μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά αποτελέσματα, πολλούς βαθμούς στα play out και είναι πολύ σημαντικό για εμάς».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων