2016-17 : 25η : ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0

25η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0 

18 Μαρτίου 2017 

Scorer: 35' Φάρκας

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (88' Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81' Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (66' Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58' Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες (75' Μουνιός), Ρόσα (68' Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου) 
Επόπτες: Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών), Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου)
4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 1.641

Σημαντική νίκη που την φέρνει κοντά στην παραμονή της στην Super League πανηγύρισε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 35’ ο Φάρκας. Εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ με Ναζλίδη κόντραρε στα σώματα και πήγε στον Αβραάμ που έδωσε στο Φάρκας και εκείνος με υποδειγματικό πλασέ, με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη για να κάνει για την ΑΕΛ το 1-0 στο 35 λεπτό. Οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς στο 70' αλλά το σουτ του Ντέλετιτς βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρία στο 74' σε φάουλ από τα αριστερά ο Ξενοδόχοφ δεν έδιωξε σωστά με τον Παπαδόπουλο να πιάνει το γυριστό και τον Κόντορ να απομακρύνει πάνω στην γραμμή σε κόρνερ. Στο 80 λεπτό ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, προς τον Μάρκος Πάουλο που ερχόταν από πίσω, το σουτ έφυγε άουτ.


Δηλώσεις

Σάκης Τσιώλης:
«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ίσως η σημαντικότερη που έχουμε κάνει φέτος. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν η ένταση μεγαλώνει, παρακαλώ να μου δικαιολογήσετε το πάθος και τον συναισθηματισμό που με διακατέχει όταν βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Χωρίς πάθος δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σήμερα και δεν θα ερχόταν αυτή η νίκη, μας βοήθησε και ο κόσμος, δουλέψαμε σωστά το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων