2016-17 : 3η : ΑΕΛ - Ηρακλής 2-2

3η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ηρακλής 2-2

12 Σεπτεμβρίου 2016

Scorers: 15′ 55′ Αβραάμ - 11′ Λάμπρου, 65′ Λεοζίνιο

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο (39' λ.τ. Ρέντζας), Μονιάκης (29' Κοντόρ), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (71' Μαρουκάκης), Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Αβραάμ.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης (57' Καραγκούνης), Κούρος, Ρούσσος, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (56' Σαραμαντάς), Λάμπρου (66' Κυνηγόπουλος), Λεοζίνιο, Περόνε, Πασσάς.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) 
Επόπτες: Παναγιώτης Μεσσήνης (Αχαΐας), Βασίλειος Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Τριαντάφυλλος Τίκας από την Ένωση Καρδίτσας

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 2521

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την "βασίλισσα του κάμπου" που μετά από απουσία πέντε χρόνων επέστρεψε στο "μεγάλο σαλόνι". Η λαρισινή ομάδα κατέθεσε πάθος και παικτική ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο, δυστυχώς όμως το τρίποντο της ξέφυγε στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια και μάλιστα με απίστευτο τρόπο.
Οι "βυσσινί" πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα, όμως ένα "κενό αέρος" στην άμυνα τους έβαλε πίσω στο σκορ (11' Λάμπρου). Η απάντησή τους ήταν άμεση, καθώς 4 λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Αβραάμ πέτυχε το παρθενικό του γκολ στη S.L. Ο Κύπριος διεθνής ήταν αυτός που "ξαναχτύπησε" στο 59' δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του και σκορπώντας ενθουσιασμό στις κερκίδες του ΑΕL FC Arena.
Πάνω όμως που όλα έδειχναν ότι η πλάστιγγα είχε γύρει οριστικά προς τη λαρισινή πλευρά, (κατοχή μπάλας 67% - 33%, χαμένες ευκαιρίες 5-1), ήρθε το τραγικό λάθος του Ντεγκρά στο 65' να "παγώσει" το "βυσσινί στρατόπεδο". Ένα λάθος σπάνιο και ανερμήνευτο, απ' αυτά που συναντά κανείς κάθε ...50 χρόνια και πάντως όχι σε επαγγελματικό επίπεδο.
Οι γηπεδούχοι, (κόσμος και παίκτες), άργησαν να συνέλθουν από το σοκ, παρόλα όμως αυτά το τρίποντο θα μπορούσε να ήταν χρώματος βυσσινί, αν τελεσφορούσαν οι πολύ καλές ευκαιρίες των Ντέλετιτς, Μαρουκάκη και Ναζλίδη. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και η γεύση για την ΑΕΛ και τους οπαδούς της ήταν γλυκόπικρη, καθώς μπορεί να μην ήρθε η νίκη, η εμφάνιση όμως ήταν ελπιδοφόρα.


Η 11άδα της ΑΕΛ έτσι όπως παρατάχθηκε στον πρώτο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Ηρακλή μέσα στο AEL FC arena.

ΟΡΘΙΟΙ: Λαμπρόπουλος, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντεγκρά, Γιοβάνοβιτς.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Ναβάρο, Αβραάμ, Ναζλίδης, Μονιάκης, Ντέλετιτς.


 

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ήταν έξαλλος μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή (2-2), καθώς δεν μπορούσε να «χωνέψει» με τίποτα το απίστευτο λάθος του γκολκίπερ των «βυσσινί», Ματίας Ντεγκρά, που στέρησε στην ομάδα του τη νίκη.

Ο κ. Κούγιας, λοιπόν, πήγε στη φυσούνα, περιμένοντας εκεί τον Αργεντινό γκολκίπερ και αφού του τα «έψαλλε» σε πολύ έντονο ύφος, φέρεται να τον χαστούκισε, με τους πιο ψύχραιμους να μπαίνουν ανάμεσα στους δύο άνδρες για να μην υπάρξει συνέχεια… Αυτόπτες μάρτυρες, δε, λένε πως ΚΑΙ ο 33χρονος τερματοφύλακας «απάντησε» με χαστούκι στον γνωστό ποινικολόγο!
Αναμένουμε τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, την ώρα, να συμπληρώσουμε, που ο Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Εγώ τον εμπιστεύτηκα (σ.σ. τον Ντεγκρά) και τον έφερα στην ΑΕΛ. Η ομάδα έχει και άλλους δύο, καλούς τερματοφύλακες. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… Δεν θα πάρω καμία απόφαση εν θερμώ». 



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων