2016-17 : 15η : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-0

15η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-0 

18 Δεκεμβρίου 2016 

Αποβολή: 81' Ζέκα (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γκόλιας (87' Λαμπρόπουλος), Φάρκας, Μονιάκης, Αναστασόπουλος (83' Ποτουρίδης), Φατιόν, Ντοντό, Καπός (74' Γιοβάνοβιτς), Ναζλίδης, Ντέλετιτς.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): O.Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ (58' Βλαχοδήμος), Εμποκού (65' Λέτο), Μπεργκ.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Επόπτες: Χρήστος Ακρίβος, Ιωάννης Σίπκας
4ος: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 1.852   

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν τα νεύρα, οι μονομαχίες και οι διαμαρτυρίες ΑΕΛ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 με το τελικό αποτέλεσμα να μην βολεύει καμία από τις δυο ομάδες. Και αυτό γιατί οι "βυσσινί" δεν ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ενώ πλέον ο Παναθηναϊκός είναι στους εννιά πόντους από την κορυφή.
Πριν το παιχνίδι κάποιος θα έλεγε ότι η ισοπαλία θα ήταν θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, όχι όμως μετά το ματς καθώς η ΑΕΛ όταν παίχτηκε παιχνίδι ήταν καλύτερη ενώ για 15 λεπτά έπαιξε με παίκτη περισσότερο, αποβλήθηκε σωστά ο Ζέκα στο 80', αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός όπως υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένος και χωρίς ενέργεια και δυνάμεις λόγω της υπερπροσπάθειας που είχε γίνει την Πέμπτη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για να έρθει η πρόκριση.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν τραγικό. Ίσως το χειρότερο στην φετινή Super League για τις δυο ομάδες ενώ μόνο στο δεύτερο 45λεπτο είδαμε κάποια σωστά πράγματα να γίνονται εκατέρωθεν και να υπάρχουν φάσεις τόσο από την ΑΕΛ όσο και από τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η αποβολή του Ζέκα στο 80' έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα καθώς οι πράσινοι είχαν πάρει την υπεροχή στο ματς σε εκείνο το σημείο και θα προσπαθούσαν να αυξήσουν την πίεση τους στα τελευταία λεπτά του αγώνα ώστε να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο.





Η αρχική εντεκάδα της ΑΕΛ στο AEL FC arena, πριν την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟ.

Ορθιοι: Ξενοδόχοβ, Φατιόν, Ναζλίδης, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Γκόλιας.
Καθιστοί: Ντοντό, Ρέντζας, Ντέλετιτς, Καπός, Μονιάκης.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων