2009-10 : 16η : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 1-0

16η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 

5 Ιανουαρίου 2010 

Scorer: 27' Κάσας

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Βενετίδης (46 Τουάμα), Νταμπίζας, Κυριακίδης (91' Πούρι), Μετίν (87' Ααράμπ), Φλάβιο, Κάσας, Ρομέου, Βελάσκο, Μελίσσης, Κατσιαρός.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρόκας (75' Ουριμπάρι), Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Φυτανίδης (60' Βίλτσες), Μπαστία, Καρέρα, Τσέζαρεκ, Ουντόζι, Έντερ (79' Καούνος).

Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαΐας) 
Επόπτες: Α. Καρατζίκα (Αθηνών), Χ. Σωτηρόπουλο (Αχαΐας)
4ος: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2.803

Ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του “Αλκαζάρ” παρακολούθησε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από την ΑΕΛ, η οποία ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια.
Ο Αστέρας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος μόλις στο 3’ όταν ο Έντερ από καλή θέση -αν και πλάγια- δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ. Η απάντηση από τους γηπεδούχους δόθηκε άμεσα και με πιο... τρανταχτό τρόπο, όταν οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τουμέρ Μετίν με ένα μακρινό συρτό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Αναστασόπουλου.
Από εκείνο το σημείο και μετά, οι “βυσσινί” πήραν τον έλεγχο του αγώνα και με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών τους, τον Τουμέρ Μετίν, άρχισαν να φτάνουν με καλές προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ.
Οι επιθετικές πρωτοβουλίες της ομάδας της Λάρισας απέδωσαν καρπούς στο 27ο λεπτό, όταν ο Μετίν έβγαλε μία εξαιρετική ασίστ για τον Γκαστόν Κάσας, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να νικήσει τον Αναστασόπουλο, κάνοντας το 1-0.
Στο ίδιο τέμπο κύλησε το πρώτο μέρος μέχρι την ολοκλήρωσή του, με την ΑΕΛ να διατηρεί χωρίς άγχος το προβάδισμα στο σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό από το πρώτο με τους δύο αντιπάλους να μην δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ, ενώ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά.
Ο Αστέρας δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έτσι οι γηπεδούχοι κράτησαν με άνεση το “ισχνό” 1-0 μέχρι το τέλος του, παίρνοντας σπουδαία βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια.









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων