2015-16 : 12η : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 1-1

12η αγωνιστική : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 1-1 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Scorers : 61' Μπλέντι - 45+ 1' Μπουντόπουλος 

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης) : Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (57'Πιτταράς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (57'Μοσχάκης), Μπλέντι, Τσούκαλος, Μπιτέλης (75'Ακασού), Μαυριάς.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς) : Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος (6' λ.τ. Γιοβάνοβιτς), Κομεσίδης, Μπανούσης, Ναγιάρ (77' Λαμπρόπουλος), Ουρτάδο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (70' Μπόγιοβιτς), Ροβίθης.

Διαιτητής: Κώστας Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Χ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Θεοδώρου (Πιερίας)
4ος: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Γήπεδο : Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Εισιτήρια: Κεκλεισμένων των θυρών

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά το ματς, προσφέροντας αρκετές ευκαιρίες και γρήγορο ρυθμό από πολύ νωρίς, χωρίς όμως καμία από τις δύο να μπορεί να βρει δίχτυα. Η ΑΕΛ, με ιδιαίτερα κινητικό τον Μαρουκάκη, ήταν πιο επικίνδυνη, βρίσκοντας σε αρκετές περιπτώσεις την ευκαιρία να σουτάρει, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μπουντόπουλο που σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ από μακριά.
Η απάντηση από την Αναγέννηση ήρθε στο 61' με παρόμοιο τρόπο. Ο Μπλέντι έκανε το γέμισμα στην περιοχή, οι παίκτες της Λάρισας μπερδεύτηκαν, η μπάλα στρώθηκε στον Μαυριά και αυτός με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι έδωσαν βάση στην άμυνά τους για να κρατήσουν την ισοπαλία και τελικά τα κατάφεραν, με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.







Δηλώσεις
 
Ράτκο Ντόστανιτς:

«Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. μετά την ήττα με την Κέρκυρα και θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες, απέναντι σε μια καλή ομάδα, ωστόσο χάσαμε δύο βαθμούς εδώ ενώ ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε πολλές ευκαιρίες έπρεπε να κερδίσουμε. Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε ακριβά. Αν και παίζαμε με πίεση οι παίκτες έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Έχουμε την ποιότητα να ανταποκριθούμε σε αυτήν την κατάσταση, όλοι πιστεύουμε στην άνοδο. Υπάρχει όμως ένας μεγάλος αριθμός παιχνιδιών ακόμη. Ο Βέρτζος δείχνει τον χαρακτήρα που θέλω να βλέπω. Αν όμως ήξερα πως θα τραυματιζόταν σίγουρα δεν θα έπαιζε.»



Βέρτζος:
«Γνωρίζαμε ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι εξαρχής και το ατυχές αποτέλεσμα με την Κέρκυρα έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας, με την πίεση που είχαμε ώστε να πάρουμε το διπλό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αν και θεωρώ ότι ήμασταν πάρα μα πάρα πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και σίγουρα είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι που φεύγουμε χωρίς τους τρεις βαθμούς. Θέλω να πως συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου γιατί δώσανε τα πάντα και κάναν αυτά που δεν κάναμε την προηγούμενη φορά, όπως σουτ, σέντρες και πίεση, αλλά σε μία ολιγωρία δεχτήκαμε την ισοφάριση. Προσπαθήσαμε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να προσπαθούμε διότι το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα».

 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων