2015-16 : 3η : Παναιγιάλειος - ΑΕΛ 0-1

3η αγωνιστική : Παναιγιάλειος - ΑΕΛ 0-1

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Scorer: 19' Λαμπρόπουλος

Παναιγιάλειος (Τζαναβάρας) : Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης (77′ Γκουτσίδης), Σπίνουλας, Πέριτς, Ιωάννου, Σκαρτσίλας (46′ Μίλιτς), Μπούνας (68′ Λινάρδος).

ΑΕΛ (Ντόστανιτς) : Kαβουσάκης, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (59′ Πάτο), Μαρουκάκης (66′ Μπόγιοβιτς), Μπουντόπουλος (49′ λ.τ. Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Τζιλίρης, Γιαννίκος (Πειραιά)
4ος: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν κοντά της και βοήθησαν με την υποστήριξή τους. Ο αγώνας διεξήχθη, υπό βροχόπτωση κατά διαστήματα, σε κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες για μεγαλύτερη ταχύτητα και ποιοτικότερη ανάπτυξη παιχνιδιού.
Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν στο 19' με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο μετά από εξαιρετικό τρίγωνο και υπέροχη σέντρα του Αναστασόπουλου από δεξιά. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Οι Αιγιώτες προσπάθησαν να πιέσουν την ομάδα μας χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Καβουσάκη.
Στο δεύτερο μέρος ο Παναιγιάλειος πίεσε και η ΑΕΛ δεν έφτασε στην αντίπαλη εστία το ίδιο απειλητικά όπως στα πρώτα 45 λεπτά. Με καλά οργανωμένη άμυνα κράτησε απαραβίαστη την εστία και κατέκτησε τους 3 βαθμούς. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι όταν σε μια αντεπίθεση ο Βασίλης Κουτσιανικούλης βρέθηκε μόνος έτοιμος να πλασάρει αλλά άφησε τη μπάλα για τον διερχόμενο Μαρουκάκη ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί την πρόθεση του συμπαίχτη του. Ο Παναιγιάλειος έπειτα από τρία ματς έμεινε χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ σημείωσε την τρίτη σερί της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις κι έφτασε τους εννέα βαθμούς κατέχοντας την πρωτιά στη βαθμολογία.

Βαθμολογία 3ης αγωνιστικής
1.ΑΕΛ - 9, 2.Τρίκαλα - 7, 3.Κέρκυρα - 6, 4.Αγροτικός Αστέρας - 4.
 

Περίπου 200 φίλαθλοι της ΑΕΛ, βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου με σκοπό να υποστηρίξουν την ομάδα μας, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο.


Δηλώσεις

Ντόστανιτς:
«Δεν παίξαμε σήμερα τόσο καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε με μια πάρα πολύ οργανωμένη και σκληρή ομάδα. Είδαμε πολλά φάουλ. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη για να δείξουμε οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε εξίσου καλά εκτός έδρας. Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα σήμερα αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε 25 παίκτες στο ρόστερ και εγώ θέλω δώσω ευκαιρίες σε όλους. Μπορούμε με αυτούς τους ποδοσφαιριστές να κερδίσουμε την άνοδο.
Κάναμε δύο αλλαγές μετά από δύο τραυματισμούς. Στο δεύτερο ο αντίπαλος μας πίεσε και εμείς ήμασταν εκτός ρυθμού. Η κατάσταση για τους Κουτσιανικούλη και Μπουντόπουλο θα εκτιμηθεί σε 1-2 μέρες. Ο Κουτσιανικούλης ίσως έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα ο Παναιγιάλειος. Είδαμε και το παιχνίδι με τη Λαμία και άξιζε σίγουρα να πάρει βαθμό. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και αυτό το είδατε. Όσο είμαι εγώ προπονητής της ΑΕΛ δεν θα δείτε ποτέ καθυστερήσεις».

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να κερδίσουμε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Η Football League είναι μια δύσκολη κατηγορία και μερικές φορές χρειάζεται απλά να είσαι αποτελεσματικός ώστε να παίρνεις τους τρεις βαθμούς σε τέτοια ματς».


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων