2015-16 : 19η : Πανελευσινιακός - ΑΕΛ 0-2

19η αγωνιστική : Πανελευσινιακός - ΑΕΛ 0-2 

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Scorers : 16' Μαρουκάκης, 83' Λαμπρόπουλος 

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Κακαράς, Τσίγκρος (65' Τσολακίδης), Παληγεώργος, Κυζιρίδης, Κωνσταντινίδης (88' Ναούμ), Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (74' Πούρνος).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο (75' Χοτζάλι), Βαρέλα (86' Κρητικός), Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς (69' Μπόγιοβιτς).

Διαιτητής: Γιώργος Γιαννουλάκης (Χανίων)
Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Λιαμπότης (Αθηνών)
4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας
Εισιτήρια: 897

Το 1-0 για τους "βυσσινί" πραγματοποίησε στο 16ο λεπτό ο Ματθαίος Μαρουκάκης. Ο Μπόγιοβιτς τράβηκε πάνω του δύο ποδοσφαιριστές, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον πρώτο σκόρερ της ΑΕΛ και αυτός με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος η Ελευσίνα μπήκε δυνατά στο ματς, σπατάλησε καλές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια και στο 77' ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Κομεσίδη στον Γιαννιτσάνη. Ο ρέφερι Γιαννουλάκης δεν καταλόγισε τίποτα, κάτι που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις εκ μέρους των γηπεδούχων και αποβολή του προπονητή Θανάση Δημόπουλου. Το τελικό 0-2, που εξανέμισε κάθε ελπίδα της Ελευσίνας για να αποσπάσει έστω τον βαθμό σημείωσε ο Λαμπρόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή.
 
Η βαθμολογία της 19ης αγωνιστικής
1. ΑΕΛ 41, 2. Κέρκυρα 39, 3. Απόλλων Σμύρνης 39, 4. Τρίκαλα 33, 5. Καλλιθέα 31




Δηλώσεις

Ντόστανιτς:
«Είχαμε ένα δύσκολο αγώνα και ύστερα από την ήττα που κάναμε στη Λαμία, αλλά έπρεπε να νικήσουμε. Ξέραμε ότι ο Πανελευσινιακός δεν είχε πολλά να χάσει, εμείς όμως είχαμε. Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να δείχνουμε σε κάθε αγώνα για να πάμε στη Superleague. Ήταν σημαντικοί οι βαθμοί.
Για το «νεκρό» διάστημα που είχε η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο: 
«Ήταν πραγματικότητα αυτό. Όμως είχαμε να αγωνιστούμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με τη πίεση στο μέρος μας. Δεν αποτελεί ωστόσο δικαιολογία και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε.»


Κομεσίδης
«Σήμερα γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο όπως κάθε παιχνίδι. Είχαμε μόνο έναν στόχο. Οι τρεις βαθμοί και το πετύχαμε».


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων