2016-17 : 16η : Βέροια - ΑΕΛ 1-1

16η αγωνιστική : Βέροια - ΑΕΛ 1-1 

18 Ιανουαρίου 2017 

Scorers: 69' Σαρπρόγκ - 45' Ικάουνιεκς 

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (66′ Τόμας), Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (73′ Καπός), Αναστασόπουλος, Ικαούνιεκς (87′ Τικίτο), Ντοντό (65′ λ.τ. Γκαγιέχο), Ντέλετιτς.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Επόπτες: Πολυχρόνης Κωσταράς, Ιορδάνης Δημητριάδης
4ος: Φώτιος Φωτιάδης

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας
Εισιτήρια: 408

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό βροχή σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Μεταξύ τους είχαν συναντηθεί και πριν δύο εβδομάδες στη Λάρισα με νικήτρια την ΑΕΛ με 2-1. Η Λάρισα ήταν καλύτερη στο Α΄ ημίχρονο και η Βέροια στο 2ο 45λεπτο.
Στο 9΄ Ο Ικάουνιεκς έπιασε ωραίο γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό απάντησε η Βέροια με μακρινό σουτ του Σάρπονγκ, το οποίο μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος. Στο 13΄ η Λάρισα έφθασε κοντά στο γκολ όταν σουτ του Αναστασόπουλου από κοντά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και απομακρύνθηκε. Η ΑΕΛ είχε μπει στον αγώνα πιο επιθετικά κι έτσι στο 19΄ και στο 21΄ σουτ του Ντέλετιτς, απέκρουσε ο Καντιμοίρης το πρώτο ενώ το δεύτερο έφυγε άουτ.
Η Βέροια στη συνέχεια ανέβασε τηην απόδοσή της και στο 29΄ σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Όμως η ΑΕΛ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 45΄, όταν ο Ντοντό μετά από λάθος των αμυντικών πάσαρε στον Ικάουνιεκς, ο οποίος σκόραρε με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα για να ισοφαρίσουν και πίεσαν την Λάρισα, χωρίς να δημιουργήσουν αρχικά πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 55΄ σουτ του Μίλιεβιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ ενώ στο 69΄σημειώθηκε το γκολ της ισοφάρισης για την Βέροια με όμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Σαρπόνγκ.
Η Βέροια συνέχισε την πίεση στην εστία της Λάρισας και κάλλιστα θα μπορούσε να σημειώσει ένα ακόμη τέρμα. Στο 80΄ ένα καλό σουτ του Μπαλάφα, απέκρουσε με δυσκολία ο Θεοδωρόπουλος, όπως έκανε επίσης ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ στο 84΄ όταν έκοψε με τα πόδια τον Καπετάνο, στο 85΄ σε εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ και στο 90΄ πάλι σε σουτ του Καπετάνου.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων