Κύπελλο 2018 : Φάση ομίλων : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 3-0

2η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 3-0

25 Οκτωβρίου 2017

Scorers: 9' Γιαννιτσάνης, 51' Περόνε, 78' Κριζμάν 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Κούσας, Καρατάσιος, Κοντόρ, Λαγός, Μπάλλας (76' Κριζμάν), Μασούρας (82' Μακρής), Περόνε, Κρητικός (70' Ντέλετιτς), Γιαννιτσάνης.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αγουρίδης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (52' Μασούρας), Λουμπαρδέας, Γκέσιος (55' Σπανός), Κυνηγόπουλος (82' Στεργίδης), Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης.

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Βρούτος (Πιερίας).
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας).
 
Γήπεδο: "AEL FC ARENA"

Οι βυσσινί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις φάσεις που έκαναν ενώ οι φιλοξενούμενοι που στο πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους. Είχαν μάλιστα και δοκάρι στο 3' αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ στο δεύτερο μέρος. Από την πλευρά της η ΑΕΛ με κυρίους εκφραστές τους Γιαννιτσάνη και Περόνε αλλά και τον ορεξάτο Κριζμάν πέτυχε τρία αλλά έφτασε πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-0 στη νίκη.



Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΛ-Παναχαική που διεξήχθη στο γήπεδο AEL FC ARENA, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου, Χαράλαμπου Μπλιώνα, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του 31 χρόνια πριν, σε αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ στο στάδιο Αλκαζάρ.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων