2015-16 : 8η : ΑΕΛ - Αγροτικός Αστέρας 2-1

8η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αγροτικός Αστέρας 2-1 

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Scorers : 8' Ροβίθης, 53' Μαρουκάκης - 47' Γέσιτς 

Αποβολή : 61' Μπουντόπουλος (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Πάτο (87'Μασούρας), Μπουντόπουλος Ροβίθης (73'Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (68'Καπός)

Αγροτικος Αστέρας (Διλμπέρης):Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας (81'Παλάσκας), Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης (57'Οικονόμου), Τσεμπερίδης, Γιάντσης (76'Θεοδωρίδης), Βελλίνης, Γέσιτς, Τοπούζης.

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Κύφος (Πιερίας), Στεφούλης (Γρεβενών)
4ος: Παπαργυρίου (Πιερίας)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 4.854

Το ματς κόντρα στον Αγροτικό μύριζε... μπαρούτι από την αρχή. Μόλις στο 5ο λεπτό οι Ναγιάρ και Γέιστς είχαν μια αψιμαχία όμως τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με έξοχο πλασέ του Ροβίθη. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, όμως το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ο Αγροτικός Αστέρας έφερε το ματς στα ίσια με σουτ του Γέσιτς. Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων κράτησαν μόλις 6 λεπτά, καθώς η ΑΕΛ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μαρουκάκη στο 53'. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπουντόπουλου. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η ΑΕΛ κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της σκορ μέχρι το φινάλε, παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.




Όπως σχεδόν σε όλους τους αθλητικούς αγώνες σε όλη την Ευρώπη, έτσι και στη Λάρισα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.



Μετά την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Γιώργου Μπουντόπουλου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, είχαμε τον Αλέξη Κούγια να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ηρεμήσει τους φιλάθλους, που έβλεπαν ένα διαιτητή και έναν επόπτη να πάνε να τινάξουν το ματς στον αέρα! Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, κατευθύνθηκε προς την Ανατολική Κερκίδα του AEL FC ARENA εκεί που βρισκόταν ο Β'βοηθός διαιτητή και συνέστησε ηρεμία στους φιλάθλους της ΑΕΛ. Οι φίλαθλοι συνέχισαν να τραγουδούν συνθήματα υπέρ της ομάδας, χωρίς ακρότητες που θα μπορούσαν να επιφέρουν αυστηρές ποινές για την ΑΕΛ.



Ένταση προκλήθηκε στο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena» στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Αγροτικός Αστέρας. Είχαμε αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, τελικά δεν είχαν συνέχεια, καθώς επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι κι απέτρεψαν τα χειρότερα.
 




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων