2016-17 : 20η : Ολυμπιακός - ΑΕΛ 2-0

20η αγωνιστική : Ολυμπιακός - ΑΕΛ 2-0 

11 Φεβρουαρίου 2017 

Scorers: 1' Ανδρούτσος, 9' Ιντέγιε

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό (77' Ρέτσος), Ανδρούτσος, Φορτούνης (82' Ανσαριφάρντ), Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε (70' Καρντόσο)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Γκόλιας, Ρέντζας, Τσίκοτς, Φάρκας, Κόντορ, Μασαλέσα, Βαρέλα (46' Γκουλουζάντε), Ναζλίδης (78' Ρέγες), Ικάνουνιεκς, Αβραάμ (57' Καπός).

Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας (Θράκης)
Επόπτες: Βασίλης Καραβασίλης (Καβάλας), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Γιώργος Κυριαζίδης (Έβρου)

Γήπεδο: Καραϊσκάκη
Εισιτήρια: 13.258

Μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ανδρούτσο και στο 9' ο Ιντέγε έκανε το τελικό 2-0! Πάρα πολλές και δύσκολες επεμβάσεις από το τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, που κράτησε την έκταση της ήττας σε αξιοπρεπή επίπεδα, με τους Πειραιώτες να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο.

Δηλώσεις

Σάκης Τσιώλης:
«Ο Ολυμπιακός πέτυχε το πρώτο γκολ στα 20-30 δευτερόλεπτα και ενώ εμείς είχαμε την σέντρα. Δεν ξεπεράσαμε αυτό το σοκ και δεχτήκαμε αμέσως και δεύτερο γκολ. Όσο περνούσε η ώρα αρχίσαμε να παίζουμε όλο και καλύτερα και κοντρολάραμε καλύτερα τον αγώνα. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα. Βέβαια μέχρι να δεχτούμε το δεύτερο γκολ είχαμε ευκαιρίες με τον Ναζλίδη και τον Αβραάμ να ισοφαρίσουμε».


Ανδρέας Αβραάμ:
«Όταν ξεκινάς και στο πρώτο λεπτό δέχεσαι ένα γκολ, σίγουρα αλλάζουνε τα πλάνα σου. Μας πήρε λίγο εξ απροόπτου, μετά είχαμε δυο ευκαιρίες μαζί με μένα και τον Θωμά, δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ που θα μας έβαζε ξανά στο παιχνίδι και θα' μασταν καλά και με το που χάνουμε την ευκαιρία, δεχόμαστε το δεύτερο γκολ. Κάπου εκεί ήταν λίγο δύσκολο το παιχνίδι για μας, προσπαθήσαμε μετά να φτιάξουμε κάποιες άλλες ευκαιρίες μπας και καταφέρουμε και μπούμε στο παιχνίδι, δυστυχώς δεν καταφέραμε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων