2016-17 : 24η : Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-0

24η αγωνιστική : Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-0 

11 Μαρτίου 2017 

Scorers: 33' Μπεν

Αποβολή: 90+6' Αγκάνοβιτς (κόκκινη)

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, (88' Σαββίδης) Μασούρας (84' Μαχμούτοβιτς), Μασούντ, Μπεν, Γεσίλ (70' Λάμπρου)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Οβούσου, Μασαλέσα (69' Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς, Ικαουνιεκς (57' Βαρέλα), Κάπος (61' Τσάκο).

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Επόπτες: Εμμανουήλ Καλφάκης (Χανίων), Δημήτρης Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Γεώργιος Γιαννουλάκης (Χανίων)

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Εισιτήρια: 1.023

Η ομάδα του Πανιωνίου είχε πολλές ευκαιρίες, ενώ η ΑΕΛ έκανε ελάχιστες φάσεις και δεν έδειξε ικανή να πάρει αποτέλεσμα σ' ακόμα ένα εκτός έδρας αγώνα. Παρότι η πρώτη κλασική ευκαιρία άνηκε στην ΑΕΛ. Ήταν η φάση του 9ου λεπτού, όταν ο Καπός υποδέχθηκε άψογη κάθετη μπαλιά του Ικάουνιεκς και βρέθηκε απέναντι στον Γιαννιώτη, όμως ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έσωσε με το πόδι, ενώ στο 19' ένα μακρινό, δυνατό σουτ του Ναζλίδη άουτ, από αυτό το σημείο και έπειτα, ο Πανιώνιος ανέβασε και πάλι τους ρυθμούς. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον Πανιώνιο. Η μοναδική τελική της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει και συγκεκριμένα στο 94' με τον Ντέλετιτς μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, να κάνει ένα σουτ απελπιστικά άουτ. Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αγκάνοβιτς στο 96', επειδή έπιασε τον Ρισβάνη από το λαιμό.


Δηλώσεις

Σάκης Τσιώλης:
«Το θετικό είναι ότι ήμασταν στο ματς μέχρι το τέλος. Σε όλα τα παιχνίδια, στο πρώτο μέρος είμαστε μέτριοι. Σήμερα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, είχαμε πολύ καλή στιγμή στο τέλος. Συνεχίζουμε για το παιχνίδι του Σαββάτου».







Οι οπαδοί του Πανιωνίου, Πάνθηρες, στο Στάδιο Νέας Σμύρνης, στο περιθώριο της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, εξέφρασαν με πανό την αλληλεγγύη τους, στους οργανωμένους φιλάθλους των «βυσσινί», Monsters, οι οποίοι βρίσκονται σε κόντρα με τη διοίκηση και απέχουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων