2009-10 : 5η : ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

5η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 

26 Σεπτεμβρίου 2009 

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρτζ (24' λ.τ. Σέρεμετ), Μπουκουβάλας, Βενετίδης (40' Κατσιαρός), Νταμπίζας, Γιαννακόπουλος, Βλασόπουλος (76' Κάσας), Ντε Νίγκρις, Τουάμα, Μετίν, Ααράμπ, Μελίσσης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Μπακαγιόκο (76' Σαϊτιώτης), Βαγγελής (51' Μιχαλόπουλος), Τζανής, Σκαρντουέλι, Γεωργιάδης (72' Στάθης).

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Επόπτες: Π. Τρύφωνας (Δράμας), Σ. Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
4ος: Ν. Χαραλαμπίδης (Καβάλας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2.782

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα κακό παιχνίδι στο «Αλκαζάρ». Στην αναζήτηση της πρώτης νίκης βρίσκονται ακόμα οι «βυσσινί», που έχασαν μοναδική ευκαιρία να «κλέψουν» το τρίποντο με τον Μετίν στο 80’.
Από το σοβαρό τραυματισμό του Αρκάντιους Μάλαρτζ στιγματίστηκε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις. Ο Πολωνός τερματοφύλακας της Λάρισας έπεσε άτσαλα στο έδαφος μετά από εναέρια σύγκρουση με τον Γεωργιάδη, χάνοντας προσωρινά τις αισθήσεις του.
Προς ανακούφιση όλων συνήλθε γρήγορα, ωστόσο παρά την προσπάθεια του αναγκάστηκε να δώσει τη θέση του στον Σέμερετ στο 24ο λεπτό. Ο άτυχος πορτιέρο των «βυσσινί», ο οποίος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο ζυγωματικό, είχε πραγματοποιήσει την επέμβαση του αγώνα λίγα λεπτά νωρίτερα στη μοναδική διπλή ευκαιρία του Μαϊστόροβιτς.
Οι γηπεδούχοι έψαχναν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, όμως οι επισκέψεις μπροστά από την εστία του Ελευθερόπουλου ήταν ελάχιστες και χωρίς ουσία. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.
Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το δεύτερο μέρος. Οι παίκτες της Λάρισας προσπάθησαν με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ ενώ τα μακρινά σουτ των Τουάμα και Ντε Νίγκρις δεν βρήκαν στόχο. Ο Γιώργος Παράσχος έβλεπε πως οι παίκτες του κρατούσαν με ιδιαίτερη ευκολία το μηδέν στην άμυνα και ήλπιζε σε ένα γκολ στην αντεπίθεση.
Οι «βυσσινί» έφτασαν πιο κοντά στο γκολ από ποτέ στο 80ο λεπτό, όμως ο Μετίν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση μέσα από την περιοχή.

Δηλώσεις

Μαρίνος Ουζουνίδης:
«Δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες επέλεξαν περισσότερο να είναι οργανωμένες, παρά να παίξουν θεαματικό ποδόσφαιρο. Όπως εξελίχθηκε το ματς, η ισοπαλία αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και ο ΠΑΣ γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι εμείς. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα με τις αναγκαστικές αλλαγές. Ξέραμε ότι υπάρχουν 2-3 με προβλήματα και είχαμε στο νου μας να παίξουν ένα μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού και κατόπιν να τους αντικαταστήσουμε. Όμως, οι αναγκαστικές αλλαγές των Μάλαρζ και Βενετίδη μας χάλασαν ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Μπορεί να μην είχαμε την επιθυμητή ποιότητα, αλλά τουλάχιστον σήμερα προσπαθήσαμε πολύ».
Αναφορικά με τη διαιτησία:
«Είναι αλήθεια ότι για ακόμη ένα ματς δεν ήταν καθόλου καλή και δεν αναφέρομαι μόνο στη φάση του Γιαννακόπουλου, αλλά στην εν γένει παρουσία της. Είναι πρόβλημα. Βλέπουμε μέσα στο Αλκαζάρ οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν περισσότερα σφυρίγματα υπέρ τους. Μπορεί να μην είμαστε ως ομάδα στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούν άλλοι παράγοντες να μας δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων