2009-10 : 15η : Λεβαδειακός - ΑΕΛ 3-0

15η αγωνιστική : Λεβαδειακός - ΑΕΛ 3-0 

19 Δεκεμβρίου 2009 

Scorers: 15' Ταραλίδης, 22' Μπάρκογλου, 25' Ναπολεόνι

Λεβαδειακός (Κίκε Ερνάντεθ): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Κόλτζος, Μπράνκο (30΄ Μαχαίρας), Ταραλίδης (90΄+ Αλεξίου), Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Βασιλείου (73΄ Πάουλο), Αγκάλι. 

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας (87΄ Κυριακίδης), Βενετίδης, Φερέιρα (46΄ Τουάμα), Μετίν, Ααράμπ, Κάσας, Ρομέου, Ιγκλέσιας (73΄ Σιατραβάνης), Μελίσσης, Κατσιαρός.

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας) 
Επόπτες: Π. Τρύφωνας (Δράμας), Μ. Καρσιώτης (Κορινθίας). 
4ος: Χ. Μήτσιος (Ηπείρου)

Γήπεδο: ΔΑΚ Λειβαδιάς 
Εισιτήρια: 1.413 

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία για την ΑΕΛ χθες στη Λιβαδειά καθώς στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 που κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης παικτών και πλέον μοναδικός στόχος για το δεύτερο γύρο θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η ΑΕΛ έχασε το παιχνίδι πριν καλά-καλά ζεσταθεί καθώς μόλις σε 25 λεπτά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 (Ταραλίδης 15’, Μπάρκογλου 22’ Ναπολεόνι 25’) χάρη σε ισάριθμα λάθη του Μάλαρτζ που δέχθηκε δύο γκολ από τριάντα μέτρα (!) και ένα από τραγικό πάλι λάθος του τερματοφύλακα της λαρισινής ομάδας. Δεν πιστεύουμε να έχει κάνει άλλη τόσο τραγική εμφάνιση ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ στην καριέρα του και δίκαια είπε ο Ουζουνίδης ότι όλοι δικαιούνται μια άσχημη εμφάνιση. Παράλληλα από τη στιγμή που ακόμα και ο κορυφαίος παίκτης μέχρι τώρα της ΑΕΛ ο Τουμέρ Μετίν χάνει πέναλτι τι άλλο θα μπορούσε κάποιος να περιμένει στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Πάντως, από τον Αϊ-Βασίλη η λαρισινή ομάδα θα περιμένει μεταγραφές ενώ τα Χριστούγεννα προβλέπεται να γίνουν στο γήπεδο γιατί δεν πιστεύουμε μετά από αυτήν την τραγική εμφάνιση να δοθεί στους παίκτες άδεια. Δυστυχώς οι «βυσσινί» από δω και πέρα θα ζουν με το άγχος της παραμονής και αυτό θα γίνει για πολλές αγωνιστικές. Η χρονιά φέτος εξελίσσεται μαρτυρική και ο Γενάρης υπάρχει κίνδυνος να γίνει «γολγοθάς» για την ομάδα του Ουζουνίδη που ξεκινάει με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας αλλά και στη συνέχεια έχει δύο εκτός με Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Περίπου 200 Λαρισαίοι φίλαθλοι βρέθηκαν χθες στη Λιβαδειά παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και βλέποντας την τραγική εικόνα της ομάδας που από το 25’ βρέθηκε να χάνει με 3-0 μάζεψαν τα πανό και αποχώρησαν. Στο ημίχρονο πήγαν και φώναζαν έξω από τα αποδυτήρια των παικτών της ΑΕΛ ενώ στο τέλος εξαγριωμένοι φώναζαν προς κάθε κατεύθυνση.


Δηλώσεις

Μαρίνος Ουζουνίδης : 
«Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε και τελείωσε όσο ανάποδα γινόταν. Ξεκίνησε ανάποδα πολύ γρήγορα με τα τρία γκολ που δεχτήκαμε από μακρινή απόσταση κι ακόμη στην ευκαιρία που είχαμε με το πέναλτι μήπως και αποκτήσουμε πιθανότητες να γυρίσουμε το ματς, δυστυχώς δεν ευστοχήσαμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Περιμένουμε να πάρουμε παίκτες, γιατί όπως είναι τώρα τα πράγματα η συνέχεια είναι δύσκολη για εμάς. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το ματς γιατί το παιχνίδι τελείωσε πριν αρχίσει. Δυστυχώς οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που τα τρία γρήγορα γκολ, έφεραν άσχημη ψυχολογία στην ομάδα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Η προσπάθεια που κάνουν με όλα αυτά τα προβλήματα από την αρχή της χρονιάς είναι μεγάλη και είναι οι μοναδικοί στους οποίους δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες. Πρέπει να κοιτάξουμε όσο πιο γρήγορα και με την ευκαιρία της διακοπής να ξεκουράσουμε κάποιους και να ενισχυθούμε ώστε να δείξουμε άλλο πρόσωπο στον β’ γύρο, γιατί αν παραμείνουμε έτσι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό. Κέρδισε πιο εύκολα απ’ ό,τι περίμενε αυτό το ματς». 
• Οι οργανωμένοι αποχώρησαν... - Κι αυτοί είναι απογοητευμένοι και είναι λογικό. Έκαναν κάτι εν θερμώ, νομίζω και αν το σκεφτούν πιο ήρεμα ίσως διαπιστώσουν ότι ήταν λάθος. 
• Δηλαδή είστε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας; - Όχι. Εγώ δεν είπα ότι παίξαμε καλά. Αλλά κι από την άλλη είναι πολύ μικρός ο αριθμός των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, έχουν φορτωθεί πάρα πολύ. Όταν δέχονται και 3 γκολ από τα 30 μέτρα τι να κάνουν; 
• Τι στόχο έχει η Α.Ε.Λ.; - Αυτή τη στιγμή πρώτα είναι η παραμονή. Είναι σημαντικό να έρθουν πολύ γρήγορα παίκτες. Η διοίκηση προσπαθεί πολύ. 
• Για την επικινδυνότητα στα μακρινά σουτ του Ταραλίδη υπήρχε πρόβλεψη; - Είχε συζητηθεί η περίπτωση του Ταραλίδη και είχαμε πει τι πρέπει να κάνουμε. Βρέθηκε σε κακή μέρα ο Μάλαρτζ. 
• Γιατί δεν προσπαθήσατε να αλλάξετε κάτι στο ημίχρονο; - Βάλαμε έναν πιο επιθετικογενή παίκτη και ο δεύτερος που υπήρχε στον πάγκο ήταν ο νεαρός ο Σιατραβάνης. Αν έμπαινε το πέναλτι, ίσως κάτι να μπορούσε να αλλάξει. 
• Περί ευθύνης των ποδοσφαιριστών; - Τι ευθύνη να έχουν οι παίκτες όταν ο αριθμός είναι τόσο μικρός. Είναι ευθύνη όλων. Φταίει η διοίκηση, φταίει ο προπονητής και λιγότερο οι παίκτες. Πρέπει να φέρουμε παίκτες ποιότητας». 
• Υπάρχει στο μυαλό σας το σκεπτικό της παραίτησης; - Όχι βέβαια. Αν θεωρεί η διοίκηση ότι υπεύθυνος είναι προπονητής τότε μπορεί να πάρει ανάλογη απόφαση. Το θέμα είναι να πάει καλά η ομάδα, ό,τι και να γίνει. Πρέπει να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αν θεωρεί η διοίκηση ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο προπονητής, τότε να τον αλλάξει. Αν θεωρεί ότι την έχουν οι ποδοσφαιριστές, τότε να ενισχύσει το ρόστερ. 
• Μήπως η απόκτηση του Βιέρα σήμαινε και μια πρόβλεψη για αγωνιστικό ντεφορμάρισμα του Μάλαρτζ; - Ο κάθε παίκτης δικαιούται μια άσχημη ημέρα. Σε αυτή βρέθηκε ο Μάλαρτζ σήμερα. Τι να κάνουμε να τον σκοτώσουμε; 





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων