2015-16 : 28η : Κέρκυρα - ΑΕΛ 0-0

28η αγωνιστική : Κέρκυρα - ΑΕΛ 0-0 

16 Απριλίου 2016

Αποβολή: 78' Κουτζαβασίλης (κόκκινη)

Κερκυρα (Α. Βοσνιάδης):Κουτζαβασίλης, Γκομές, Βενέτης, Κρητικός (77'Μπαλντοβαλίεφ), Αρναρέλλης (30'Σουάνης), Ζορμπάς, Παμλίδης (60'Ντουαλά), Κόντος, Χιντζίδης, Ιωάννου, Νίκιτς.

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ (46' Ουρτάδο), Ρέντζας (67' Μπανούσης), Μπόγιοβιτς, Βαρέλα (79' Λαμπρόπουλος), Κουτσιανικούλης.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτικής Αττικής), Φωτόπουλος (Αθηνών)
4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Εισιτήρια: 2.462

Aπό έναν βαθμό αυτόν της ισοπαλίας, έβαλαν στο σακούλι τους Κέρκυρα και ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα διστακτικές και να δίνουν περισσότερο βαρύτητα στην ανασταλτική τους λειτουργία. Στα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση το σουτ σουτ του Ναγιάρ στο 11΄, το οποίο έφυγε λίγο δίπλα από τα δοκάρια της εστίας του Κουτζαβασίλη, δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση ενδεικτικό των πολλών σκληρών μαρκαρισμάτων που υπήρχαν, κάτι που είχε σαν συνέπεια οι δύο ομάδες να προσπαθούν να γίνουν απειλητικές απ΄πο στημένες φάσεις.Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη όπου με εξαίρεση το σουτ του Ρέντζα στο 50΄, το οποίο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο όσον αφορά από φάσεις. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενδεικτικό των πολλών φάουλ και διακοπών που υπήρχαν. Στο 78΄ οι «κυανέρυθροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κουτζαβασίλη ο οποίος όντας τελευταίος παίκτης βγήκε από την εστία του, προκειμένου να σταματήσει τον Βαρέλα προκειμένου να μην γίνει απειλητικός, με συνέπεια να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ευαγγέλου.Έπειτα από την εξέλιξη αυτή και με δεδομενό ότι οι Επτανήσιοι είχαν κάνει όλες τις αλλαγές του, χρέη τερματοφύλακα κλήθηκε να εκτελέσει ο Ντουαλά. Η ΑΕΛ έχοντας υπέρ της το αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από την εξέλιξη αυτή, προσπάθησε να γίνει απειλητική για την εστία των γηπεδούχων, ωστόσο τόσο η εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη στο 82΄, όσο και το σουτ του Μπόγιοβιτς στο 90΄ δεν είχαν επιθυμητό αποτέλεσμα που αμφότεροι θα ήθελαν, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.


Δηλώσεις
 
Γιοβάνοβιτς:

«Κατ’ αρχήν, να συγχαρώ τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα ντέρμπι, χωρίς πολλές ευκαιρίες και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό, αλλά αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλά και καταφέραμε να πάρουμε αυτό, για το οποίο ήρθαμε: “διπλό” ή ισοπαλία. Υπάρχουν ακόμη έξι ματς ως το τέλος και πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στην εξασφάλιση της ανόδου...»



Στις εξέδρες του ΕΑΚ Κέρκυρας βρέθηκαν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ, με σκοπό να την υποστηρίξουν, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα, που έγινε στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ ήταν και πάλι κοντά στην ομάδα, όσοι κατάφεραν να φτάσουν, καθώς η Κέρκυρα δεν είχε δώσει εισιτήρια, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ακινητοποιήσει τα δύο λεωφορεία με οργανωμένους φιλάθλους των «βυσσινί», δύο χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Παραμυθιάς και να τους απαγορευτεί η συνέχιση του ταξιδιού. Παρότι είχε απαγορευτεί η μετακίνηση, σε ένα ακόμη εκτός έδρας αγώνα, οι φίλοι της ΑΕΛ ήταν εκεί και μάλιστα έδωσαν βροντερό παρών και κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας.


Κατάληψη στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Γιάννινα προς Ηγουμενίτσα, στο ύψος του Βασιλικού, πραγματοποιούν από τις τέσσερις το απόγευμα οπαδοί της ΑΕΛ. Οι φίλαθλοι της Θεσσαλικής ομάδας, μετέβαιναν με δύο λεωφορεία, προκειμένου να δώσουν το παρόν στον αγώνα της ομάδας τους με την Κέρκυρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr. Η Κέρκυρα όμως δεν έχει διαθέσει εισιτήρια, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ακινητοποιήσει τα δύο λεωφορεία, δύο χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Παραμυθιάς. Οι φίλαθλοι κατέβηκαν από τα λεωφορεία και προχώρησαν στην κατάληψη του ενός ρεύματος της Εγνατίας Οδού, ζητώντας να τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Νησί των Φαιάκων. Αποτέλεσμα είναι να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και εκατοντάδες οδηγοί να διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να φτάσουν στους προορισμούς τους και ειδικότερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Aνακοίνωση του Σ.Φ.MONSTERS
«Η πολιτεία χθες έδειξε το αυταρχικό της πρόσωπο ακόμα μία φορά απέναντι στους ίδιους τους πολίτες της. Οι κρατικοί παράγοντες δημιουργούν σύνορα μεταξύ ανθρώπων με ψευδαίσθηση την κοινή ειρήνη απαγορεύοντας μαζικές μετακινήσεις που θυμίζουν εποχές σκοτεινού παρελθόντος. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο για έναν αγνό οπαδό-πολίτη να ταξιδεύει για την ομάδα της καρδιάς του. Έτσι λοιπόν όταν του στερείς το αυτονόητο θα κάνει τα πάντα για να φτάσει κοντά στην αγάπη του. Οπαδοί της ομάδας μας στο γήπεδο υπήρχαν αλλά όχι οργανωμένοι, γιατί αυτοί χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης από το κράτος. Σαν MΟΝSTERS λοιπόν δεν αναγνωρίζουμε κανένα κρατικό μηχανισμό που φυλακίζει τα συναισθήματα και τις ελευθερίες μας. Δεν θα μας κόψεις το γήπεδο Κοντονή είμαστε πολίτες και οπαδοί! Του χρόνου όπως δείχνουν οι καταστάσεις θα βρισκόμαστε στην ελίτ του βρώμικου ελληνικού ποδοσφαίρου-χωρίς αυτό να μας αφήνει απ’έξω- έχουμε να πούμε πως θα μας βρείτε μπροστά σας σε κάθε παράλογη απόφαση για τις ζωές μας!
Υ.Γ Μας θέλουν σιωπηλούς δεν θέλουν οπαδούς ΑΕΛΑΡΑ μου δεν μας κάνουν τίποτα.Δεν θέλουν εκδρομές στα πέταλα φωνές μπάτσοι βουλευτές μπείτε εσείς στις φυλακές!»
MONSTERS 1982



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων