2009-10 : 1η : Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 0-0

1η αγωνιστική : Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 0-0 

23 Αυγούστου 2009 

Αστέρας (Μ. Γκόμεζ): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Φυντανίδης, Μπαστία, Καρντόσο, Εστέβες, Έντερ, Βίλτσες, Τσέζαρεκ.

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Περέιρα, Τουάμα, Μετίν, Ααράμπ. Ρομέο, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Αμπουχατζίρα.

Διαιτητής:  Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)  
Επόπτες: Δ. Γούκος (Ηπείρου), Χρ. Μπαλτάς (Αχαΐας)
4ος: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Εισιτήρια: 1.691

Στο 0-0 κόλλησαν Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΛ, στην πρεμιέρα πρωταθλήματος, σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Πάντως στα τελευταία λεπτά οι Θεσσαλοί άγγιξαν δυο φορές το γκολ για να φύγουν με «διπλό» από την Τρίπολη, όπως και στην προπέρσινη πρεμιέρα.
Στο 11΄ το σουτ του Καρντόσο έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Τσέζαρεκ, τρία λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, στο διάστημα 30΄-35΄ είχαν δύο σουτ με τους Μετίν και Αμπουχατζίρα, που δεν ανησύχησαν τον Μάλαρτζ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πιο δραστήριες και στο 51΄ το σουτ του Βίλτσες μέσα από την περιοχή ήταν άστοχο. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά νικήθηκε από τον Ντεγκρά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι "βυσσινί" ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αμπουχατζίρα από τον Καρντόσο.
Οι βυσσινί πίεσαν στα τελευταία λεπτά και μοιραίος παίκτης ήταν ο  Ιγκλέσιας, ο  οποίος, αρχικά στο 82΄ και στη συνέχεια στο 88΄ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στην πρώτη φάση η κεφαλιά που έπιασε από πλεονεκτική θέση πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ στη δεύτερη πλάσαρε προς την εστία του Ντεγκρά, αλλά ο Μπαστία με προβολή αυτοθυσίας έσωσε την ομάδα του.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων