2015-16 : 2η : ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 3-1

2η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 3-1

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Scorers : Μαρουκάκης 13', 56', Λαμπρόπουλος 66' – Μπλάνκο 65'

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος (46' Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (72' Κομεσίδης), Ουρτάδο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, Ροβίθης (58' Πάτο)

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε (63' Χαλιώτης), Μποτωνάκης, Τσίγκρος, Τσολακίδης (66' Μπαρμπόσα), Κασνέτσης, Λίτσος, Νικολάου, Κακαράς (33' Κορνελάτος), Μπλάνκο, Πλαβούκος

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Επόπτες: Καραλής (Ηπείρου), Διαμαντής (Ηπείρου)
4ος: Μαρόπουλος (Ημαθίας)

Γήπεδο: AEL FC ARENA
Εισιτήρια : 4.600

Πρωταγωνιστής και πάλι ο Μαρουκάκης, που έχει πάρει... φωτιά στην έναρξη της σεζόν και οδηγεί τους «βυσσινί». Οι παίκτες της ΑΕΛ μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό και έψαξαν ένα γρήγορο τέρμα που θα τους λύσει τα πόδια.

Αν και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση, οι γηπεδούχοι έκλεισαν την Ελευσίνα στα καρέ της και κατάφεραν τελικά να... χτυπήσουν στο 13'. Πρωταγωνιστής και σκόρερ, για ακόμα μία φορά, ο Ματθαίος Μαρουκάκης, που νίκησε την αντίπαλη άμυνα στον αέρα και με όμορφη κεφαλιά έβαλε την Λάρισα σε θέση οδηγού.

Στην συνέχεια, παρά την πίεση που παρέμεινε υψηλή, οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να απειλήσουν, όμως δεν έδωσαν και περιθώρια στην Ελευσίνα να κάνει κάποια φάση. Ότι δεν έγινε στο πρώτο μέρος, όμως, έγινε με το... καλημέρα της επανάληψης!

Ο μόνιμος σκόρερ των βυσσινί, Μαρουκάκης, κατάφερε για δεύτερο ματς να ζευγαρώσει τα τέρματά του, καθώς στο 57' βρήκε και πάλι δίχτυα, δίνοντας παράλληλα διαφορά ασφαλείας στην ΑΕΛ. Πλέον οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κάτι να χάσουν και πίεσαν ακόμα περισσότερο, κάτι που προσωρινά είχε αποτέλεσμα.

Ο Μπλάνκο, συγκεκριμένα, κατάφερε να μειώσει για την Ελευσίνα, όμως οι πανηγυρισμοί δε κράτησαν παρά μόνο ελάχιστα λεπτά, αφού ο Λαμπρόπουλος σκόραρε και επανέφερε την... τάξη και το προβάδισμα δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο πήρε... διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να κρατούν το σκορ και να παίρνει δεύτερο τρίποντο, πάλι με «τριάρα και να δείχνουν από νωρίς τα... δόντια τους.

Μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης ΑΕΛ-Πανελευσινιακός από τα μεγάφωνα του AEL FC ARENA ειπώθηκε: "Για το φίλο μας το Νίκο" και στην συνέχεια ακούστηκε το τραγούδι του, "ΑΕΛ Γερά" στη μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΛ, Νίκου Οικονομίδη.



Οι MONSTERS στη θύρα 9 και 10 του AEL FC ARENA,
ο «ΑΛΚΑΖΑΡ» στη θύρα 1,
ενώ στο «πέταλο» της θύρας 11 ήταν αναρτημένο και το πανό των «Athens Club»



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων