2015-16 : 27η : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0

27η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0 

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Scorer : 37' (αυτ.) Λαμπρόπουλος 

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης (81' Ροβίθης), Βαρέλα, Μασούρας (46' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς (57' Πάτο).

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης):Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Ι. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Παπανικολάου, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Ρόκας (23' λ.τ. Σαμπατάκος), Μητρόπουλος.

Διαιτητής: Σπύρος Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 3.759

Η ΑΕΛ χωρίς να εντυπωσιάσει, συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις της, επικράτησε της Παναχαϊκής με 1-0, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Football League και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ της ΑΕΛ προήλθε από αυτογκόλ στο 37ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα σουτ του Κουτσιανικούλη με κεφαλιά ο Γιώργος Λαμπρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. H ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι στο 89 λεπτό, ο Μαρουκάκης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως οι φίλαθλοι του φώναζαν να αστοχήσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εμφάνιση της ομάδας και το ότι δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση, εκείνος έστειλε τη μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα Στρέζου, παίρνοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων της ΑΕΛ.




Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, "Live Sport" ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας εκνευρίστηκε από το γεγονός πως ο επιθετικός της ΑΕΛ, Ματθαίος Μαρουκάκης, αστόχησε εσκεμμένα στο πέναλτι με την Παναχαϊκή. Η "Live Sport"αναφέρει ότι ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας απαίτησε από τον επιθετικό της ομάδας του να λύσει το συμβόλαιο του, με τον Μαρουκάκη να απαντά πως δεν συνέβη επίτηδες και ότι θέλει να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. "Ανεβάζω την ομάδα κατηγορία και εσύ μου ζητάς να φύγω; Αποκλείεται", είπε ο Μαρουκάκης στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος επέμενε, αλλά ο παίκτης δεν άλλαξε γνώμη και συνέχισε το πρόγραμμα. Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανεπίσημα διαψεύδουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα και επισημαίνουν ότι δεν τέθηκε κανένα θέμα λύσης συμβολαίου του Ματθαίου Μαρουκάκη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιάννης Καλογιάννης, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα για τον Ματθαίο Μαρουκάκη, μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport», αποκάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε από τον Ματθαίο Μαρουκάκη να λύσει το συμβόλαιό του. Το δημοσίευμα ανέφερε τότε, βέβαια, ότι ο φορ των «βυσσινί» δεν επρόκειτο να αποχωρήσει και απλά μετέφερε τη συζήτηση που είχε ο ίδιος με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Ο Γιάννης Καλογιάννης, λοιπόν, με δήλωσή του τόνισε ότι το ρεπορτάζ ήταν απολύτως πραγματικό. Όπως ανέφερε: «Το ρεπορτάζ άπτεται απολύτως της πραγματικότητας. Δεν υπήρξε, όμως, θέμα στην έκταση που δόθηκε, γιατί αυτές οι στιχομυθίες είναι συνηθισμένα φαινόμενα».
 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων