2015-16 : 5η : Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-0

5η αγωνιστική : Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-0

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταϊρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Λαγός (85' Συμελίδης), Παρπέξ, Αλμπάνης (78' Κρητικός), Κονέ, Τζιώρας

ΑΕΛ (Ράστκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο (25' λ.τ. Πάτο), Ναγιάρ, Μπουντόπουλος (87' Χοτζάλι), Μπόγιοβιτς (70' Μαρουκάκης).

Διαιτητής : Νίκος Ανούσος (Λακωνίας)
Βοηθοί : Παλαμίδας (Λακωνίας), Νενεκούμης (Αργολίδας)
4ος : Μίαρης (Δωδεκανήσων)

Γήπεδο : Ριζούπολης "Γεώργιος Καμάρας"

H AEΛ στο παιχνίδι της Ριζούπολης έμεινε στο 0 κόντρα στον Απόλλωνα κι έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει μεγαλύτερη διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ήταν ένας μέτριος σε θέαμα αγώνας και για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας παρουσιάστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Παρότι δυσκολεύτηκε και ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία η ΑΕΛ κατάφερε να ανταποκριθεί και να κατακτήσει τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα παραμένοντας χωρίς ήττα στην 1η θεση της κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις και η σημαντικότερη από τους γηπεδούχους με τον Καβουσάκη να σώζει σουτ του Κονέ και στη συνέχεια ο Λαγός να αποτυγχάνει. Στην επανάληψη η γενική εικόνα βελτιώθηκε με τους μπλε να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά να μην έχουν τύχη ή να σταματούν στους βυσσινί αμυντικούς. Η ΑΕΛ με προσπάθειες κυρίως από τα άκρα προσπάθησε να κλέψει το τρίποντο με πίεση που άσκησε κυρίως στα τελευταία λεπτά. Ξεχώρισαν για τις προσπάθειές τους κυρίως οι μέσοι και αμυντικοί χωρίς να αξιοποιηθούν οι ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά ώστε να κατακτηθεί η νίκη που είναι πάντα ο στόχος.  







Δηλώσεις

Ντόστανιτς:
«Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε τις ικανότητες και τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε αδικαιολόγητα πίσω για πάνω από 20 λεπτά. Δεν ήμασταν καλοί, προσπαθήσαμε κόντρα αλλά δεν είχαμε καλές επιλογές. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Εγώ ζητάω πάντα την κατοχή της μπάλας αλλά σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αφού τελείωσε 0-0 το ματς είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Τώρα έχουμε παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Πανελευσινιακό και στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα».
Για τον Ουρτάδο: 
«Είναι δύσκολο για μας να χάσουμε αυτόν τον παίκτη. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα για την κατάσταση του. Μάλλον έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο».
Για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα: 
«Έχουμε 20 παίκτες που θα παίξουν σε δύο ματς με Ελευσίνα και Βόλο. Και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος θα χρησιμοποιηθούν οι πιο έτοιμοι».  

Νικολακάκης:
«Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς και όχι να κλείσουμε. Είμαστε η ΑΕΛ και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Φεύγουμε από μια δύσκολη έδρα με βαθμό που μας κρατά στη πρώτη θέση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους».
Για την φάση που διαμαρτύρεται ο Απόλλων Σμύρνης για πέναλτι: 
«Το χέρι μου ήταν κολλητό. Μίλησα με τον αντίπαλο μου τον Αλμπάνη και μου είπε πως δεν ήταν πέναλτι. Θα δω και το βίντεο του ματς αλλά εκτιμώ πως δεν ήταν το ματς».
Για την οπισθοχώρηση: 
«Δεν είχαμε πρόθεση να οπισθοχωρήσουμε. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο παίζει και ο αντίπαλος και με αυτές τις μεγάλες μπαλιές μας έκλεισε πίσω. Δεν θέλαμε να κλειστούμε». 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων