2009-10 : 6η : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 4-0

6η αγωνιστική : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 4-0 

5 Οκτωβρίου 2009 

Scorers: 45 + 1' Βύντρα, 66' Κατσουράνης, 69', 87' Σισέ

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σαριέγκι (22 Γκάμπριελ), Καντέ, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης (75 Ρουκάβινα), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Καραγκούνης (61 Νίνης), Κατσουράνης.

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρζ, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Ντε Νίγκρις, Τουάμα, Σίμιτς (73 Σιατραβάνης), Ααράμπ, Ρομέου (73 Κυριακίδης), Μελίσσης, Κατσιαρός, Φερέιρα (63 Μετίν).

Διαιτητής: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Επόπτες: Λ. Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Δ. Ευθυμιάδης (Πιερίας)
4ος: Π. Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Γήπεδο: OAKA
Εισιτήρια: 23.539

Καλή η Λάρισα, έπαιξε αρκετά επιθετικά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη ζημιά στον Παναθηναϊκού, που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως ο Αλέξανδρος Τζόρβας για άλλη μια φορά έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και απέτρεψε τον όποιο κίνδυνο για το τέρμα του.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός με γκολ του Βύντρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους βρήκε τη λύση στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο 66' ήρθε ο Κατσουράνης για να κάνει το 2-0 και κάπου εκεί όλα έγιναν πιο εύκολα.
Παρόλα αυτά, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη... Αρχικά στο 69' με κοντινή προβολή και στη συνέχεια στο 88' με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δίκτη του σκορ στο 4-0, βάζοντας τη δική του προσωπική σφραγίδα στην αναμέτρηση.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων