2015-16 : 11η : ΑΕΛ - Κέρκυρα 0-1

11η αγωνιστική : ΑΕΛ - Κέρκυρα 0-1 

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Scorer : 35' Ζορμπάς 

Αποβολή: 92' Αναστασόπουλος (2η κίτρινη)

AEΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Ροβίθης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (57' Μπουντόπουλος), Ναγιάρ (75' Ουρτάδο), Κουτσιανικούλης (57' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Καρντόσο, Κόντος (87' Ντατίδης), Κρητικός, Ζορμπάς (66' Φάμπιο), Ντουαλά (56' Καμπάνταης), Σουάνης.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Γιαννουγλίδης (Αθηνών)
4ος: Βρέσκας (Ημαθίας)

Γήπεδο: AEL FC ARENA
Εισιτήρια: 7.884

Η Κέρκυρα έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε την Λάρισα στο πρωτάθλημα και έφυγε με διπλό από το AEL FC Arena χάρη στο τέρμα του Ζορμπά. Πήρε «φωτιά» το πρωτάθλημα!
Αήττητο ήταν και πάει! Η Λάρισα δεν κατάφερε να φτάσει στο 11/11 με την ψυχωμένη Κέρκυρα να παίρνει ένα πανάξιο διπλό χάρη στο τέρμα του Ζορμπά στο 35'.
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι είδαμε στον κάμπο, όπου η ΑΕΛ μπήκε με σκοπό να κυριαρχήσει και να κάνει το παιχνίδι της, με την Κέρκυρα να της δίνει χώρο. Όλα αυτά μέχρι το 10', όταν και οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο γήπεδο και επέβαλαν τον ρυθμό τους και αφού πρώτα δεν είχαν απειληθεί στιγμή από το καλό 10λεπτο της Λάρισας.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, έδειξε πολύ απειλητική και αποφασισμένη να κάνει... ζημιά στους αήττητους μέχρι και σήμερα Λαρισαίους! Τα κατάφερε, όταν στο 35' ο κορυφαίος της ομάδας, Κρητικός, έκανε την εξαιρετική σέντρα για τον ολομόναχο Ζορμπά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων που με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο χρόνος για να απαντήσει η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστος και δεν τα κατάφερε.
Στην επανάληψη η Λάρισα όπως ήταν αναμενόμενο από τα πρώτα λεπτά ανέβηκε και πίεσε την Κέρκυρα που όσο περνούσε ο χρόνο κλεινόταν όλο και περισσότερο. Παρ' όλα αυτά, η Λάρισα δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κουτζαβασίλη, με τον ρυθμό όμως να μην την βοηθάει μιας και οι φιλοξενούμενοι συχνά πυκνά βρίσκονταν πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο με προβλήματα τραυματισμών.
Οι στιγμές που απείλησε πραγματικά η ΑΕΛ ήταν στο 76' με το σουτ του Ουρτάδο να καταλήγει στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη, ενώ η μοναδική πραγματικά μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν στο 92'. Τότε μετά από ένα ωραίο γέμισμα από το κέντρο, η μπάλα έφτασε στον Μαρουκάκη (που ήταν σε θέση οφσάιντ που δεν είδε ο επόπτης) ο οποίος έκανε την γυριστή κεφαλιά από την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ. Τελευταία ευκαιρία για τους πρωτοπόρους στο 96' με το γυριστό σουτ του Μπόγιοβιτς να καταλήγει άουτ.
Με αυτό το διπλό, η Κέρκυρα έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα, καθώς εκείνη μείωσε στους 2 από τα Τρίκαλα και στους 3 από την Λάρισα, ενώ οι Τρικαλινοί πλέον βρίσκονται στο -1 από την κορυφή...


Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, ήταν έξαλλος μετά το ματς, καθώς όπως έλεγε οι παίκτες της Κέρκυρας έπεφταν διαρκώς στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν σκοπίμως καθυστερήσεις. Μάλιστα με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας του και μίλησε στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες.






Στο ημίχρονο του αγώνα ο Καρντόσο είχε επεισόδιο με παίκτη των "βυσσινί" και αμέσως στο... κόλπο μπήκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Σουάνης.
Η ένταση συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, με τον αρχηγό της Κέρκυρας, Τάσο Βενέτη, σε ρόλο "πυροσβέστη". Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων ηρέμησε η κατάσταση και ενώ ο Ντιόγκο, χωρίς επί της ουσίας να φταίει, ζήτησε συγγνώμη για ό,τι συνέβη.


Το δικό τους μήνυμα για την κάρτα φιλάθλου που είναι προ των πυλών έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA με αντίπαλο την Κέρκυρα. Oι φίλαθλοι της ΑΕΛ βρήκαν την ευκαιρία να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση για την κάρτα φιλάθλου που θέλει να επιβάλλει από αρχές του νέου έτους. "Η κάρτα είναι για τους οπαδούς κόκκινη κάρτα δε θα μας κόψεις το γήπεδο κ. Κοντονή" έγραφε χαρακτηριστικά.


Ανακοίνωση απο ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά θέλει να ευχαριστήσει τον καλύτερο παίκτη της ομάδας μας, που είναι ο κόσμος μας.Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι η μεγάλη της δύναμη και αυτή τη δύναμη κανείς δε μπορεί να την πειράξει. Όλοι, σε ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμη και οι παραδοσιακοί εχθροί μας, γνωρίζουν ότι ο κόσμος μας είναι ανίκητος.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά προπονητής, τον συμπαθούμε σαν άνθρωπο, δε σεβάστηκε τον κόσμο μας, δε σεβάστηκε το πραγματικό ποδόσφαιρο, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, και αφού από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδωσε εντολή στον τερματοφύλακα της ομάδας που προπονεί, άλλωστε κι αυτός τερματοφύλακας ήταν, να αρχίσει τις προκλητικές καθυστερήσεις, στο τέλος προκάλεσε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας ότι για τα 13 λεπτά στα οποία παίχτηκε πραγματικό ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο, δεν οφείλονταν στους ηθοποιούς παίκτες του, οι οποίοι δυστυχώς όλοι από μια φορά τουλάχιστον προσποιήθηκαν τους τραυματισμένους και διέκοπταν από 2-3 λεπτά τον αγώνα, πρωταγωνιστής αυτών ο γυρολόγος πρώην ποδοσφαιριστής Σουάνης, αλλά στο σκληρό παιχνίδι των παικτών μας.
Για άλλη μια φορά, αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Ευαγγέλου, ο οποίος μπορεί να μην έκανε κανένα διαιτητικό λάθος, άλλωστε είναι ζήτημα να παίχτηκε μισή ώρα πραγματικό ποδόσφαιρο από τα 90, αλλά συνεχώς διέκοπτε το παιχνίδι για 2-3 λεπτά για να παρασχεθούν στους δήθεν τραυματισμένους οι πρώτες βοήθειες και συνεχώς καλούσε τους γιατρούς και μασέρ, λες και επρόκειτο για κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους προπονητές και ποδοσφαιριστές μας για ότι έχουν κάνει μέχρι σήμερα και έχουν την ομάδα μας πρώτη και να θυμίσουμε σε αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο ότι είναι πρωτοφανές η ομάδα η οποία είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και έχει διοικητική και οικονομική υγεία, αλλά και τον περισσότερο κόσμο, να αντιμετωπίζεται από τη διαιτησία με τέτοιον τρόπο, ώστε από τα 11 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τώρα να έχει παίξει στα 5 με παίκτη λιγότερο και να έχει πάρει τις περισσότερες κάρτες από οποιαδήποτε άλλη.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων